25 Aralık 2020
827
ABONE OL

Alaçatı Her Şey Dahil Oteller

Alaçatı, popüler bir tatil noktası olmasından kaynaklı olarak konaklama konusunda da çok detaycı ve çok fazla alternatif sunabilen bir durumda olmaktadır. Bu nedenle de en lüks otelinden butik oteline kadar her şey dahil hizmetler sunmaktadır.

Alaçatı Her Şey Dahil Oteller

Alaçatı konaklama konusundan çok geniş bir yelpazeye sahip olması da birçok insan için çekici gözükmesine sebep olmaktadır. Çünkü, hemen hemen her bütçeye göre hizmet sunabiliyor olmakta ve her kitlenin memnun kalacağı şartları sağlamaktadır.

Zigana Resort Alaçatı

Denize sıfır konumda yer alan Zigana Resort Alaçatı, 102 odası, 65 villası, spası, Türk hamamı, kendi denizi ve daha birçok olanağı ile lüks bir tatil yapmak isteyenler için ideal bir oteldir.

Alaroof Butik Otel

Sakin ve huzurlu bir tatil arayanların rahatlıkla tercih edebileceği Alaroof Butik Otel, 20 odası ve özel havuzu olan 2 villası ile birlikte hem sakinlik arayanların hem de biraz lüks bir konaklama yapmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bir oteldir.

Alacaat Butik Otel

Şehrin gürültüsünden uzak, doğa ile iç içe bir tatil planı yapanlar için en ideal noktalardan biri olan Alacaat Butik Otel, güne özellikle köy kahvaltısı ile uyanmak isteyenlerin tercih etmesi gereken oteller arasındadır.

Vivento Hotel Alaçatı

Özellikle rüzgar sörfü tutkunlarının sıklıkla tercih ettiği Vivento Hotel Alaçatı, rüzgar sörfü plajlarına yakınlığı, Alaçatı’nın o şirin evlerine ve kafelerine yakınlığı sebebiyle sıklıkla tercih edilen hoteller arasındadır.

Alaçatı Eski Ev Hotel

Tatili süresince tarih ile iç içe bir tatil planlayan tarih tutkunları için yeri ayrı olan Alaçatı Eski Ev Hotel, 350 yıllık bir Rum evi geleneğinin ürünü olmasından kaynaklı olarak tarihsel dokusu nedeniyle tercih edilen eşsiz güzellikteki bir konaklama alternatifidir.

Afet Hanım Konağı

160 yıllık bir konağın restore edilmesi sonucunda otele dönüştürülen Afet Hanım Konağı, sade ve şıklık arayan tatilciler için mükemmel bir tercih olmaktadır.

Alapietra Otel Alaçatı

Eğlence ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın bir konumda bulunan Alapietra Otel Alaçatı, 10 odalı yapısından kaynaklı olarak sakinlik arayanların sıklıkla tercih ettiği noktaların arasında yer almaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
25.12.2020
411
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
25.12.2020
336
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
25.12.2020
442
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
25.12.2020
490
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri