28 Aralık 2020
1341
ABONE OL

Alaçatı Butik Oteller

Alaçatı, denizi, kumu ve güneşi ile yazın tatilcilerin uğrak noktalarından biri haline gelmektedir. Ancak, Alaçatı sadece yaz aylarında insanların uğradığı bir yer olmanın çok ötesindedir. Çünkü, sunduğu birçok alternatif ile neredeyse 4 mevsim ziyaretçi kabul etmektedir.

Alaçatı Butik Oteller

Bu nedenle de Alaçatı’nın konaklama ihtiyacı hiç bitmemektedir. Fakat, Alaçatı’daki her otel her kesimden insan için uygun olmamaktadır. Bu yüzden de alternatif, ucuz bir konaklama yöntemi olarak butik oteller düşünülmelidir.

Alachi Hotel

Chi felsefesine bağlı kalınarak eski Alaçatı mimarisi ve yeni teknolojiler ile harmanlanan Alachi Hotel, sakin bir sokakta çift katlı bir bina olmaktadır ve ziyaretçilerinin yaşam enerjilerinin yenilenmesini amaçlamaktadır.

Cumbalı Konak

Alaçatı’nın kendi has ferah renklerinin harmanlandığı Cumbalı Konak, odalarında kullandıkları açık renkler ve her odanın kendine has yapısı ile Alaçatı’yı yaşamak isteyenleri ağırlayan bir konaklama alternatifi olmaktadır.

Alavya Hotel

Alaçatı’nın mimarisine uygun olarak tasarlanan Alavya Hotel, ucuz ama fiyatına göre lüks bir tatil yapmak isteyenler için havuzu, restoranı ve merkeze yakınlığı ile tercih edilen hoteller arasında yer almaktadır.

Sedirli Ev

Küçük çaplı etkinlikleri, atölyeleri, turları ile tatlı bir sosyalliğin olduğu Sedirli Ev, abartıdan uzak, şehrin gürültüsünden arınmış yapısı ile çok yorulmak istemeyen, sessizlik içerisinde kendine göre, kendi kafasına has şekilde tatil yapmak isteyenler için oldukça güzel bir seçenek olmaktadır.

Köşe Konak Otel

Alaçatı pazarının arkasında kalan Köşe Konak Otel, bahçesinde bulunan yüzlerce yıllık zeytin ağaçları ve tamamıyla taştan yapılmış taş konak yapısı ile tarihin, enerjinin ve sosyalliğin dengede olduğu çok güzel bir konaklama seçeneğidir.

Sultan Konak Hotel

Şehrin merkezine çok yakın olan Sultan Konak Hotel, merkeze yakınlığına rağmen ziyaretçilerine çok özel bir köy hissiyatı veren, organik ürünlerin servis edildiği ve taş ev olmasından kaynaklı olarak taşların o eşsiz güzelliğiyle insanı büyüleyen hotel, Alaçatı’nın merkezinde olup aynı zamanda da köydeymiş gibi hissetmek isteyenler için eşsiz bir konaklama alternatifidir.

Viento Hotel

150 yıllık Rum konağından restore edilen ve modern bir görüntü sunan Viento Hotel, havuzu, odaları, yemekleri ile ziyaretçilerine tarifsiz anlar yaşatmaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
28.12.2020
413
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
28.12.2020
337
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
28.12.2020
443
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
28.12.2020
491
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri