10 Temmuz 2021
950
ABONE OL

Vali Köşger’den Huzurevi ve Şehit Ailelerine Ziyaret

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Kurban Bayramı'nın ilk gününde huzurevi ve şehit ailesi ziyaretlerinde bulundu.

Vali Köşger’den Huzurevi ve Şehit Ailelerine Ziyaret

Köşger, eşi Fatma Köşger ile Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı. Bayram kahvaltısını huzurevi sakinleriyle yapan İzmir Valisi, yaşlılarla sohbet edip bayramlarını kutladı.

Huzurevinde bir konuşma yapan Köşger, bayramın ilk gününde gelenek ve göreneklere uygun olarak büyükleri ziyaret etmek istediklerini ifade etti.

“Avrupa’da En Sosyal Devletlerden Biri Türkiye’dir”

Tarih boyunca iftihar edecek tabloları yaşamış, büyük bir milletin evlatları olduklarını belirten Köşger, şunları ifade etti:

"Bu gelişigüzel bir tablo değil. Çocuklarımızı, gençlerimizi vatana, millete, mukaddesata bağlı yetiştirerek, büyüklerimizin duasını almayı ihmal etmeyerek buralara geldik. Yaşlılarımızın birikimini, gençlerimizin dinamizmi ile birleştirerek bugünlere ulaştık. Burada bulunmamız da bu örfün gereğidir. Devlet, son zamanlarda 'sosyal devlet' olmanın gereği olarak hiçbir alanı ihmal etmemeye çalışıyor. Bu kapsamda, gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz, engellilerimize bütün imkanları seferber ediyoruz, yaşlılarımız için hiçbir hizmeti esirgemiyoruz.

İddia edebilirim ki Avrupa'da en sosyal devletlerden biri Türkiye'dir. Bu vesileyle devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere devletimizi bugünlere getirenlerden Allah razı olsun. Sohbetlerimiz sırasında öğrendim. Burada devletimizin çeşitli kademelerinde görev almış, emek sarf etmiş büyüklerimiz var. Sizlerin de alacağı hayır duaları var."

Pandemi tedbirleri nedeniyle karşılaştıkları serzenişlere de değinen Vali Köşger, koronavirüsten etkilenen huzurevleri başta olmak üzere, hayatın pek çok alanında yapılan tüm çalışmaların ve alınan tüm tedbirlerin toplum sağlığı için zorunlu olduğuna vurgu yaptı.

Huzurevi programının ardından Vali Köşger önce 2017 yılında Tunceli'de meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Komiser Pilot Abdullah Ortanca'nın, ardından da geçtiğimiz haziran ayında görevli bulunduğu Kars'ta şehit olan Jandarma Astsb.Kd.Çvş. Egemen Öztürk’ün ailesi ile bir araya gelerek sabır dileklerini yineledi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?