10 Eylül 2020
501
ABONE OL

Vali Köşger'den Covid-19 Denetimi

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 28 bin çalışanın bulunduğu Konak ilçesinde sabah mesaisinde değişikliğe gittiklerini belirtti.

Vali Köşger'den Covid-19 Denetimi

Vali Köşger, yeni tip koronavirüs (Covid-19) denetimleri kapsamında Konak'taki Bahri Baba Parkı ve bölgede bulunan otobüs durakları ile metro istasyonunda inceleme gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbet eden Köşger, onların şikayetlerini dinleyerek bazı uyarılarda bulundu. Vali Köşger gazetecilere, vatandaşların özellikle toplu taşımada kurallara uyulmadığından şikayet ettiğini söyledi.

Toplu taşıma konusunda sıkıl tedbirler alındığını dile getiren Köşger, "Baktığımız hatlarda çok ciddi bir sıkıntı gözükmüyor ama yoğun saatlerde daha kötü olduğu söyleniyor, onlara da bakacağız." dedi.

Köşger, vaka sayılarının tüm dünyada artışa geçtiğine işaret ederek, "Biz İzmir'den sorumluyuz ve İzmir'i kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. O anlamda bir dizi tedbirler alındı. Dün açıkladık, esnek mesai ilimizde uygulanmaya başlıyor. Risk teşkil eden grupların evden çalışması gibi birtakım tedbirler aldık." diye konuştu.

Konak'ta da farklı mesai uygulamasına geçeceklerini anlatan Köşger, bununla ilgili detaylı bilgilendirmenin daha sonra yapılacağını belirtti.

Uygulamanın Konak'a özel olacağını dile getiren Köşger, şunları kaydetti:

"28 bin çalışanın bulunduğu Konak ilçesinde sabah mesaisinde değişikliğe gidiyoruz. Bu kapsamda çalışanların yarısı sabah 08.00'de, diğer yarısı da 09.00'da işe başlayacak. Çıkışları da ona göre uygulanacak.” dedi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?