11 Mart 2022
203
ABONE OL

Urla'da Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yeni Binasında Hizmet Verecek

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası yeni hizmet binası törenle açıldı.

Urla'da Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yeni Binasında Hizmet Verecek

Necati Cumalı Caddesi'nde Atatürk Kültür Merkezi karşısında gerçekleştirilen yeni hizmet binası açılışında konuşan Urla Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Murtaza Dayanç, ilçenin cazibesi yükselirken kamu kurumları, esnaf, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların da kendisini gözden geçirmesi gerektiğini söyledi.

Odaların nezih binalara kavuşmasının güzel bir olay olduğunu dile getiren Dayanç, "Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni hizmet binasının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, emeği geçen, katkı koyan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Zekeriya Mutlu da bugünü düğün günü olarak gördüklerini, emeği geçenlere teşekkür ettiklerini belirtti.

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan da binanın Urlalı esnaf ve sanatkarların eseri olduğunu belirterek, "Ahi Evran felsefesinin temel taşlarından biri olan 'verdiğin sözü tut' nasihatini sahiplenmiş bir esnaf olarak elbette gururluyuz. Esnaf ve sanatkarlarımızın bizi iş başına getirdiği 2018 genel kurulunda yönetim adına yaptığım konuşmada 4 yıl içerisinde esnafa layık bir hizmet binası inşa edileceği konusunda hepinize söz vermiştim. Başardık. Esnaf için söz namustur. Söz ilkedir. Söz doğruluğun ölçüsüdür." dedi.

Açılışa İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam da katıldı.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?