17 Aralık 2020
685
ABONE OL

Sonic Swim Çeşme Festivali

Deniz, kum, güneş, müzik ve dans… Sonic Swim Festivali Çeşme sahillerinde unutulmaz anlar yaşatıyor. Sonic Swim Festivali muhteşem Çeşme güzellikleri eşliğinde müzik ve eğlencenin doruklarına çıkarıyor. 

Sonic Swim Çeşme Festivali

Alaçatı’nın gözde mekanlarından Sommer Klein’de House ve Techno müziğin en özgün isimlerini bir araya getiriyor. Festival atmosferi, yeme-içme alternatifleri ve görsel dünyası ile katılımcılara eğlence dolu bir yaz gecesi yaşatıyor. Gündüz başlayan festival, sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

Alaçatı’da müzik ve eğlencenin buluştuğu Sonic Swim Çeşme Festivali 3. kez müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Time Out’un İstanbul edisyonu tarafından düzenlenen festivalin temmuz ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Eğlence ve Müzik Dolu Bir Festival

Sommer Klein’de kapılarını açacak festival, House ve Techno müziğin en özgün isimlerini buluşturuyor. Geçtiğimiz yıl, Sonic Swim Çeşme festivalinde Butch, Kiasmos (DJ), Bradley Zero ve Aleksandır sahne aldı. “Yamaha” isimli parçası YouTube’da 4 milyonun üzerinde dinlenilen ve Dixon, Tycho gibi isimler tarafından destek gören İzmirli prodüktör ve DJ Aleksandır Sonic Swim’in açılışını gerçekleştirmişti.

Sonrasında ise Boiler Room’un ilk programcılarından Bradley Zero sahneyi devralarak, dinleyicileri kurucusu olduğu Rhythm Section oluşumundan tanıdık gelen kendine has dünyasına taşımıştı. Gün batımı saatlerinde ise Janus Rasmussen ve Olafur Arnalds’dan oluşan ikili Kiasmos’un romantik bestelenmiş şarkıları yer almıştı. Romantik şarkıların ardından Rasmussen’in DJ performansı seyircileri harekete geçirdi. Son olarak farklı tarzları yapısında bulunduran ve elektronik müzik dünyasının revaçtaki isimlerinden Butch sahne aldı.

Birbirinden farklı yeme-içme alternatifleri katılımcılarla buluşturan festival gün boyu sürüyor. Gün boyunca müzik şöleni yaşatan festival aynı zamanda eğlencenin doruklarına çıkarıyor.  

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?