20 Ağustos 2021
1101
ABONE OL

MÜSİAD İzmir Şubesi'nden Dost Meclisi Toplantısı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran ve Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök'ü ağırladı.

MÜSİAD İzmir Şubesi'nden Dost Meclisi Toplantısı

Şubeden yapılan açıklamaya göre, Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi Ertuğrul Gazi Konferans Salonu'nda düzenlenen Dost Meclisi toplantısının bu ayki konuklarının Baran ve Gök olduğu bildirildi.

Toplantıda konuşan MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Bilal Saygılı, Türkiye'nin geleceğinin yüksek teknoloji ve inovasyonda olduğunu aktardı.

MÜSİAD olarak zamanın hüneri olan teknolojiyi insanlığın hayrına kullanmak üzere her zaman devletin ve milletin yanında olduklarına değinen Saygılı, "Son 20 yılda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle savunma sanayi başta olmak üzere birçok alanda güçlendik." ifadelerini kullandı.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran ise üniversite-sanayi iş birliğinin bilimsel potansiyeli sanayiye aktararak ekonomik değer yaratmanın yanında öğrencilerin iş yaşamını deneyimlemeleriyle sosyal boyutta da bir fayda oluşturduğunu vurguladı.

Bilginin devriminin yerini dijital devrime bıraktığına değinen Baran, "Dünyanın geldiği nokta belki bizim hayallerimizin çok ötesindedir. Bilim ve teknolojinin geldiği noktada bir üretim ekosistemi olarak İYTE’den MÜSİAD’ın maksimum faydalanmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Gök de MÜSİAD'ın kan bağışı konusunda kendilerine her zaman destek olduğunu belirterek kan bankacılığı konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?