11 Kasım 2021
386
ABONE OL

MÜSİAD İzmir Başkanı Saygılı, Genç Yönetici Okulu Programına Katıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şube Başkanı Bilal Saygılı, Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) Kuzey Makedonya'da düzenlediği, "Genç Yönetici Okulu" programına video konferans yöntemiyle katıldı.

MÜSİAD İzmir Başkanı Saygılı, Genç Yönetici Okulu Programına Katıldı

Saygılı, programda öğrencilerle sohbet ederek tecrübelerini paylaştı.

Öğrencilik yıllarından itibaren rulman ticareti ve pazarlaması ile uğraştığını dile getiren Saygılı, "İlgi ve alakamın, çalışma hayatımda ve kendimi yetiştirmemde bana çok katkısı oldu." dedi.

Saygılı, öğrencilere hayal kurmaktan vazgeçmemelerini önererek, "Cengiz Han'ın bir sözü var: 'Sakın Bir çiviyi küçümseme. Bir çivi bir nalı, nal bir atı, at bir komutanı, komutan bir orduyu, ordu koca bir ülkeyi kurtarır.' Hayallerinizi diri tutun arkadaşlar. Büyük düşünürseniz, hayal kurmayı ihmal etmezseniz, riski doğru şekilde göze alırsanız Allah yolunuzu açacaktır. TÜGVA'nın gençlerimize çizdiği düstur doğrultusunda mühim olan bu hayat okulundan hakkıyla mezun olup rızayı ilahiye uygun bir kul olabilmektir. Sizler bizim yarınlarımızsınız, ümidimizsiniz. Geleceği sizler inşa edeceksiniz." dedi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
5 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
4 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
3 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
2 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
1 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
30 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?