08 Ocak 2021
375
ABONE OL

Jandarma Uzman Erbaşlar Terörle Mücadele İçin Yemin Etti

Yenifoça Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekâtı Okul Komutanlığında düzenlenen Jandarma Uzman Erbaş Komando Temel Kursu Mezuniyet Töreni'ne katılan Soylu, incelemelerde ve bulundu.

Jandarma Uzman Erbaşlar Terörle Mücadele İçin Yemin Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılım gösterdiği Yenifoça Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekâtı Komutanlığı tarafından düzenlenen Jandarma Uzman Erbaş Komando Temel Kursu Mezuniyet Tören’inde uzman erbaşlar gösteri düzenledi.

Soylu İncelemelerde Bulundu

Törende, 712'si Jandarma, 151'i Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personeli olmak üzere 863 uzman erbaş mezun oldu.

Uzman erbaşlar 22 haftalık kursta, kolluk mevzuatı ve asayiş, toplumsal olaylara müdahale, tek er muharebe eğitimi, harita bilgisi, patlayıcı madde ve tuzaklarla mücadele, ilk yardım, emniyet, kaza önleme eğitimi, orman yangınlarına müdahale, silah bilgisi, atış, temel ve savaş beden eğitimi konularında eğitim aldı.

Dereceye giren kursiyerlere belgeleri ve hediyeleri verildi. Kursiyerler adına dönem birincisi tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı.

Törenin sonunda kursiyerler, gösteri icra etti ve komando andı içti. Program tören geçişi ile sona erdi.

Mezuniyet törenine İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de katıldı.

Törenin ardından Soylu, çok amaçlı kule ve silah sergisini inceledi. Soylu, silahlar hakkında komutanlardan bilgi aldıktan sonra Mayın Dedektörü Dershanesini gezdi ve fidan dikti.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?