07 Aralık 2021
727
ABONE OL

İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına, Yücel Alphan Seçildi

İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 12. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa Yücel Alphan getirildi.

İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına, Yücel Alphan Seçildi

Dernekten yapılan açıklamaya göre, İzmir Polis Evi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen genel kurulda, tek liste ile seçime gidildi.

Yücel Alphan'ın başkanlığındaki yönetim kurulu, önceki dönem başkanlarından Hatice İşbilen'in yanı sıra Mehtap Köşker, Sibel Erbay, Mesure Üste, Filiz Bayraktar ve Savaş Kaya'dan oluştu. Turgut Yıldız, İsmet Şakar ve Levent Uzlu da denetim kurulu üyeliklerine seçildi.

Yücel Alphan şehit kardeşi olmaktan onur ve gurur duyduğunu belirterek her koşulda şehit ailelerinin yanında olacaklarını ifade etti.

Derneklerinin, 1995 yılında babası Yavuz Alphan tarafından kurulduğunu hatırlatan Yücel Alphan, "Babam 16 yıl şehit ailelerimize hizmet etti. 2011 yılında rahatsızlanarak derneğimizin onursal başkanı oldu. Allah'a şükürler olsun, sağlığı gayet yerinde. Bugün çok önemli ve anlamlı gördüğüm bu kutsal çatıyı daha kurumsallaştıracak, marka değerine değer katacak yönetim kurulunu belirlemek için bir aradayız. Arkadaşlarımızın yoğun isteği, siz değerli üyelerimizin teveccühü ile derneğimizin yönetim kurulu başkanı olarak görülmem şahsımı ziyadesiyle mutlu etti. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz." dedi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?