05 Nisan 2022
262
ABONE OL

İzmir'de Yeşilay ve Müsiad Bağımlılıkla Ortak Mücadeleyi Ele Aldı

Yeşilay İzmir Başkanı Necmettin Gülak, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şube Başkanı Bilal Saygılı'yı ziyaret etti.

İzmir'de Yeşilay ve Müsiad Bağımlılıkla Ortak Mücadeleyi Ele Aldı

Bilal Saygılı, ziyarette, Yeşilayın yürüttüğü çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Bağımlılıkla mücadelede Yeşilayın yanında olduklarını aktaran Saygılı, "İzmir'de bağımlılığın en önemli sorunlardan biri olduğunu biliyoruz. Kendi medeniyet değerlerimizle gençlerimizi daha fazla buluşturmamız gerekiyor. Bağımlılıkla mücadelede Yeşilaya gerekli desteği vermeye de hazırız. Toplumumuzun sağlıklı bireylerle geleceğe umutla bakmaları, gençlerimizin güzel yarınlara erişmesi bizim için her zaman değerlidir." dedi.

Yeşilayın bağımlılıklara karşı asırlık mücadelesine devam ettirdiğini belirten Gülak ise "Alkol, tütün, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılıkları mücadele alanlarımız. Kuruluşundan bugüne Yeşilay olarak, bağımlılıkla mücadele ederek gençlerimizi korumaya, milli ve manevi değerlerine bağlı, akıl ve beden sağlığı yerinde gençlerimizin yetişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu ziyaretimizde de MÜSİAD ile bağımlılıkla mücadelede birlikte atabileceğimiz adımları değerlendirdik. Başkan Bilal Saygılı, MÜSİAD nezdinde şehrimizde birçok faaliyeti yürütmesi açısından bizim için çok önemli bir paydaş.” dedi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?