10 Kasım 2020
318
ABONE OL

İzmir'de Geçici Barınma Merkezi İçin Çalışmalar Devam Ediyor

İzmir'de yaşanan depremden zarar gören vatandaşlar için yapılan geçici barınma merkezinde Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

İzmir'de Geçici Barınma Merkezi İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, bin konteynerden oluşacak geçici barınma merkezi için Türkerler Holding tarafından bağışlanan 100 konteynerin ekipler tarafından Gaziemir'deki Fuar İzmir alanına indirildiği bildirildi.

Konteynerlerin AFAD koordinasyonuyla geçici barınma merkezine nakledileceğinin belirtildiği açıklamada bölgenin içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarıyla ilgili çalışmanın da hafta sonunda tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

Öte yandan Rotary 2440 Bölge Federasyonu'nun da İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne içinde mobil sıcak yemek, çamaşırhane, tuvalet ve duş ünitesi, çocuk oyun alanı, revir ünitesi, meslek atölyesi ve tablet destekli eğitim ünitesinin bulunduğu 7 yaşam ünitesi bağışlayacağı bildirildi.

Depremzedeler için başlatılan "Biz Varız Dayanışması" kampanyasıyla afetzedeler için toplanan yardımların dağıtımının devam ettiği kaydedildi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
9 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
8 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
7 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
6 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
5 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
4 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?