05 Mayıs 2021
331
ABONE OL

İzmir'de Covid-19 Nedeniyle Vefat Eden İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Son Yolculuğuna Uğurlandı

İzmir'de, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Coşkun'un cenazesi toprağa verildi.

İzmir'de Covid-19 Nedeniyle Vefat Eden İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Coşkun için önce belediye önünde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Coşkun'un yakınlarının yanı sıra Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, siyasi partilerin temsilcileri, meclis üyeleri ve belediye personeli de katıldı.

Karakayalı, törendeki konuşmasında, Coşkun'un yıllarca TSK'de görev yaptığını, sonrasında da kendisiyle siyasi birlikteliklerinin başladığını ifade etti.

Coşkun'un görevi boyunca işini en iyi şekilde sürdürdüğünü kaydeden Karakayalı, "Çok değerli ve azimli bir mücadele insanıydı. Ruhu şad olsun, biz ona hakkımızı sonuna kadar helal ediyoruz." dedi.

Konuşmaların ve taziye kabulünün ardından belediye önündeki tören alanından dua ve karanfillerle uğurlanan Ramazan Coşkun'un cenazesi, Çınarköy Mezarlığı'nda defnedildi.

Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Coşkun, 8 Nisan'da rahatsızlanmış, yapılan Covid-19 testi pozitif çıkmıştı. Bir süre evinde karantinaya alınan Coşkun, sağlık durumunun ağırlaşması üzerine, 26 Nisan'da Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış, 7 gün yoğun bakım servisinde tedavisine devam edilmiş, ancak hayatını kaybetmişti.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?