07 Mart 2022
242
ABONE OL

İzmir'de Çocuk Evlerine Destek Protokolü İmzalandı

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi arasında, çocuk evlerine yönelik destek protokolü imzalandı.

İzmir'de Çocuk Evlerine Destek Protokolü İmzalandı

MÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, İzmir Valiliğinde gerçekleştirilen programda, Vali Yavuz Selim Köşger, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nesim Tanğlay ve MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Bilal Saygılı, hazırlanan protokole imza attı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Köşger, devletin koruması altında bulunan çocukların katkı sunan MÜSİAD'a teşekkür etti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nesim Tanğlay da çocukların ev ortamında temel ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, "Toplumumuzla iç içe olabilecekleri mahalleler içerisinde çocuklarımızın arkadaşlık, komşulukla mahalle kültürünü, geleneklerimizi ve değerlerimizi yaşayarak öğrenmelerine önem veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Bilal Saygılı ise İzmir'de iş dünyasının merkezinde yer alan güçlü bir sivil toplum kuruluş olarak ekonominin gelişimi için verdikleri desteği aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?