18 Ekim 2021
1079
ABONE OL

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Mustafa Öztürk, görevi Yargıtay Cumhuriyet Savcılığına atanan Kamil Erkut Güre'den devraldı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Başsavcılık makamında gerçekleşen devir teslim törenine Mustafa Öztürk, HSK tarafından Yargıtay Cumhuriyet Savcılığına atanan eski İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur, Adli Yargı Adalet Komisyonu üyesi Gökberk Sunal ve başsavcı vekilleri katıldı.

Görevine başlayan Öztürk, Güre'ye bundan sonraki hayatında başarılar dileyerek, "Kendisini bir ağabey olarak görüyoruz, mesleki yönden büyüğümüzdür. Allah bahtını ve yolunu açık etsin inşallah." dedi.

Güre de 2 yıl 3 aylık bir süreçte içinde sel, deprem, pandemi gibi 3 olağanüstü olay barındıran bir süreç yaşadıklarını ve hepsinin olağandışı şartlar getirdiğini söyledi.

Olağanüstü durumların altından çok iyi bir koordinasyonla kalktıklarını ifade eden Güre, "Yargısal faaliyetleri aksatmadan normalleşerek hızlı bir süreç içerisinde süreçleri işletmeye çalıştık. Burada iyi ve başarılı bir ekiple çalıştık. Hakim evlerimiz yıkıldı, yeniden yapmaya gayret ediyoruz. Arkadaşlarımız inşallah devamını getirecek.” dedi.

“Yandaki PTT binasının devri sağlanırsa adliye binasının genişlemesi sağlanacak. Buraya bir şeyler katmaya çalıştık.” diyen Güre, “Komisyonumuzla ve hem bir önceki başkanımız hem de mevcut başkanımızla uyumlu olmaya çalıştık. Eksiklikleri tamamlamaya gayret ettik. Eksikler, hatalar mutlaka vardır ama temelde niyetimiz hep çalışmaktı. Devri çok sevgili kardeşim 2 yıl 3 aydır birlikte omuz omuza çalıştığımız Mustafa Bey'e devretmekten onur duyuyorum. Onun çok daha başarılı hizmetler vereceğine yürekten inanıyorum. Tüm meslektaşlarıma selamlarımı iletiyorum, çok teşekkür ederim hepinize hakkınızı helal edin.” diye konuştu.

Törende Baysavcı Öztürk, Güre'ye teşekkür plaketi takdim etti.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
29 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
28 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?