28 Ekim 2020
293
ABONE OL

Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce’den Gençlere Mektup ve Nutuk

Güzelbahçe Belediyesi 18 yaşını Güzelbahçe’de doldurmuş 400 gence Cumhuriyet’in 97.yılı vesilesiyle Atatürk’ün Nutuk kitabını ve Türk Bayrağı dağıttı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce’den Gençlere Mektup ve Nutuk

Güzelbahçe Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97.yılı nedeniyle Güzelbahçe’de 18 yaşını doldurmuş 400 gence Atatürk’ün Nutuk Kitabını, Türk Bayrağı ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin gençlere yazdığı mektubunu dağıttı. Bazı gençlere Mustafa İnce mektubu kendisi verdi.

Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu ve Türkiye Cumhuriyeti’ni onlara emanet edeceklerini söyleyen Başkan İnce, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘biz her şeyi gençlere bırakacağız. Geleceğin ümidi, ışıklı çiçeği onlardır. Bütün ümidim gençliktedir’ sözünü gençlerimiz kendilerine şiar edinmeli” dedi.

Geleceğin temellerinin sağlam atılması gerektiğini ifade eden İnce, “Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacak gençliktir. Biz Atamızın Nutuk kitabını sizlere yol gösterici olsun diye hediye ediyoruz. Kılavuzunuz Nutuk, hedefiniz muasır medeniyetler olsun. Size mektupta birlikte dikeceğimiz zeytin fidanlarına davet var. Eğer kabul ederseniz en güzel yaşınızda, yaklaşık 400 Güzelbahçe'li yaşıtınızla birlikte bir Zeytin fidanlığı oluşturacağız. Her birinizin adına bir ‘Zeytin Ağacı’ dikeceğiz.” dedi.

Ayrıca İnce, Cumhuriyetin 97. yılına bir hatıra bırakmak istediklerini ve bu fidanlığın hür ve özgür bir neslin sembolü olacağını düşündüklerini belirtti.

İnce, 29 Ekim’in bir doğuş ve mucize olduğunu bu nedenle de 29 Ekim’in çok değerli olduğunu vurguladı ve herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?