17 Aralık 2020
432
ABONE OL

Egeli Deri İhracatçılarına e-Ticaret Eğitimi

Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği, deri ihracatçılarına e-ticaret yönetimi eğitimi verecek.

Egeli Deri İhracatçılarına e-Ticaret Eğitimi

Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erkan Zandar, "Deri Sektöründe e-Ticaret Yönetimi Eğitim Programı"yla deri sektörünün dijitalleşmesinde yeni bir adım atmayı hedeflediklerini kaydetti.

Eğitim programında 8 ayrı başlık olacağını belirten Zandar, çevrimiçi olarak yapılacak eğitimlerle deri sektörüne özel bir eğitim programı planladıklarını kaydetti. 

Zandar, Shoedex fuarları sürecinde deri sektörünün dijitalleşme konusunda büyük bir gelişim gösterdiğini anlatarak, "Pandemi sonrasında Mart-Nisan-Mayıs aylarında deri sektörünün ihracat rakamlarında yüzde 60-70’lere varan düşüşler yaşadık. Haziran ve Ekim aylarında gerçekleştirdiğimiz Shoedex Sanal Fuarları sayesinde bugüne kadar ihracat yapamadığımız yeni pazarlara giriş yaptık. Bazı ihraç pazarlarımızda büyük artışlar yakaladık. Kasım ayı sonunda ihracattaki düşüşü yüzde 14 seviyesine kadar indirdik ve 117,5 milyon dolar ihracat rakamına ulaştık." ifadelerini kullandı. 

Covid-19 Salgınıyla Birlikte e-ticaretteki Artış Baş Döndürücü Bir Hıza Ulaştı

E-ticaretin son yıllarda büyük gelişim gösterdiğini, Covid-19 salgınıyla birlikte e-ticaretteki artışın baş döndürücü bir hıza ulaştığını ifade eden Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Gündoğdu, üretici ihracatçı firmaların ayakta kalabilmek için bu değişime uyum sağlamaları gerektiğini kaydetti.

Gündoğdu, "Konteynerlerle ayakkabı, çanta, deri ceket satma devri bitiyor, dünya genelinde tüketiciye tek tek ürün satabilecek konuma gelmemiz gerekiyor. Bu eğitim programı sonunda ihracatçı firmalarımızın internetten dünyanın dört bir tarafına e-ticaret aracılığıyla ihracat yapabilecek donanıma kavuşmasını hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?