31 Ağustos 2022
1309
ABONE OL

Çeşme Alışveriş Merkezleri

Çeşme AVM seçenekleri, yılın her dönemi bölgesine akın eden yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlar. Hediyelik eşyalar, yöresel tatlılar ve ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz Çeşme AVM mağazalar; giyim, aksesuar, eğlence ve etkinlik, yeme-içme konusunda oldukça geniş bir yelpazede hizmet verir. Çeşme’de alışveriş merkezleri, akıllara gelen büyün ihtiyaçların karşılanabileceği mekanlardandır.

Çeşme Alışveriş Merkezleri

Çeşme alışveriş mağazaları, uygun fiyatlar ile satışa sunduğu ürünler ile alışveriş merkezleri bünyesinde hizmet verir. Çeşme’de oldukça rağbet gören alışveriş merkezleri arasında Çeşme Marina, Cadde Plus Alışveriş Merkezi, Club Baba Köyiçi yer alır.  

Çeşme Marina

Çeşme Marina, bölgeye gelen yatların demir attığı mekandır. Avrupa’dan ve Amerika’dan gelen yatların demir atma yeri olan Çeşme Marina, büyüleyici Çeşme güzelliği ile dikkat çeker. Yabancı ülkelerden tatil yapmak için gelen turistleri ağırlayan Çeşme Marina’nın pek çok restoran ve mağazası bulunur. Tekneleri, yatları ve gemileri ile gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlayan Çeşme Marina, aynı zamanda bölgesinde ihtiyaç duyulan çeşitli konularda geniş bir yelpazeye sahiptir. Çeşme Marina AVM mağazalar, restoranlar ve sosyal yaşamının yanı sıra konaklama imkanları ile ilgi toplar.

Cadde Plus Alışveriş Merkezi

Çeşme Plus Alışveriş Merkezi, 2017 yılında açılan alışveriş seçeneklerinden biridir. Çeşme’nin ilk alışveriş merkezi olan Cadde Plus AVM, içerisinde bulunan mağazalar ile aradığınızı kolaylıkla bulabileceğiniz bir mekandır. Elektronik ürün sayan mağazalar, giyim mağazaları, kahve dükkanları, bijüteri dükkanları, market, restoranlar ve çocuklar için oyun salonları bulunur. Aynı zamanda Çeşme’nin merkezine yürüme mesafesinde olan Cadde Plus AVM’de ücretsiz otopark bulunur.

Club Baba Köyiçi

Club Baba, keyifli alışveriş deneyimi yaşatan Alaçatı AVM alternatifleri arasında bulunur. Sosyal yaşam seçenekleri ile oldukça geniş bir alanda hizmet veren Club Baba Köyiçi, Alaçatı’nın favori alışveriş merkezleri arasındadır. Alaçatı mimarisinin izlerini taşıyan Club Baba Köyiçi, ferah alanlarda hoş vakit geçirebileceğiniz ve lezzetli yemeklerin tadına bakabileceğiniz bir yaşam alanı sunar.

Günün stresinden ve yaşamın karmaşasından uzaklaşmak için Çeşme’de tercih edilebilecek AVM seçenekleri arasında bulunan Club Baba Köyiçi, eğlence ayrıcalıkları ve geniş alışveriş alternatifleri ile ilgi toplar. Her kesim ziyaretçiye hitap eden bu AVM, yerli ve yabancı markaları bünyesinde barındırır. Bu sebeple kişiler sıklıkla tercih ettiği Alaçatı alışveriş yerleri arasındadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?