03 Aralık 2020
291
ABONE OL

Bornova’da Hizmet Filosu Genişliyor

Daha yaşanabilir bir kent yaratma yolunda kaynaklarını etkin ve verimli kullanan Bornova Belediyesi, hizmet filosuna yeni araçlar kazandırmaya devam ediyor. 2019 yılında başlattığı kiralama yerine satın alma modeline geçiş hamlesiyle Türkiye’ye örnek olan belediye, 8 yeni kamyon ve iş makinesi ile filosundaki araç sayısını 118’e çıkardı.  Yeni alınan araçların ilk kontağını ise Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ çevirdi.

Bornova’da Hizmet Filosu Genişliyor

2021 yılı sonuna kadar Bornova Belediyesi’nin öz varlığı olan araç sayısının 150 olması planlanıyor. Son yapılan yatırımlarda Fen İşleri Şantiyesinde kullanılmak üzere 1’i Türkiye Belediyeler Birliği’nden hibe edilen 2 adet Ekskavatör (paletli ve lastikli), 1 adet bekoloder iş makinesi ile 12 metreküp ve 8 metreküplük 5 adet damperli kamyon alımı gerçekleşti.

Hizmet filosuna kazandırılan araçları deneyen Bornova Belediye Başkanı Dr.  Mustafa İduğ, Fen İşleri Şantiyesi içinde tur attı, araçlar hakkında da bilgi aldı.

2021’de Hedef 150 Araç

Yeni alınan kamyon ve iş makinelerinin tüm Bornova’ya hayırlı olmasını dileyen İduğ, “Kiralamadan satın alma yöntemine geçerek filomuza kazandırdığımız araçlar verimlilik ve hizmet açısından büyük önem taşıyor.  Kiralanan araçlar 2014 modeldi. Satın aldığımız 2019-2020 model araçlar ile uzun süre sorun yaşamadan hizmet edeceğiz. Hedefimiz 2021 yılında araç sayımızın 150 olması” dedi.

Önce İnsan, Önce Sağlık

Bornova’yı büyütmek için göreve geldiklerini belirten Mustafa İduğ, “Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü halkımızın en çok talepte bulunduğu müdürlükler. Bunun içinde belediyemizin vitrin müdürlükleri. Burada çalışan ekip arkadaşlarımızın güvenli ve sağlıklı araçlarla çalışması çok önemli. Biz önce insan, önce sağlık diyoruz” diye konuştu.

‘Depremde de Tüm Araçlarımız Çalıştı’

2020 yılının koronovirüs ve deprem gibi olaylarla zor geçen bir yıl olduğunu dile getiren İduğ, “Biz tüm yaşananlara rağmen yılmadan çalışmaya devam ediyoruz. Bayraklı’da yaşanan deprem felaketinde tüm Bornova Belediyesi tüm ekibi ve araçları ile orada gerekeni yaptı. Biz olması gereken her türlü doğru işin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz” dedi. Bornova Belediyesi birim müdürleri de İduğ’a çalışma şartlarında sağlanan iyileştirmeler için teşekkür etti.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?