05 Ekim 2020
333
ABONE OL

Bayındır Belediyesi'nden Azerbaycan'a Destek

Bayındır Belediyesi, Dağlık Karabağ'da Ermenistan'ın saldırısına misliyle karşılık veren Azerbaycan'ın her zaman yanında olduklarını bildirdi. 

Bayındır Belediyesi'nden Azerbaycan'a Destek

Belediyeden yapılan açıklamada Ermenistan'ın, Azerbaycan topraklarına düzenlediği saldırı ve Azerbaycan'ın savaş ilan etmesinden sonra Türkiye'nin dört bir yanından Azerbaycan'a destek mesajları verildiğini anımsatıldı.

Kardeş ülkeye destek için belediyenin giriş kapısına Türk ve Azerbaycan bayrakları asıldığını ifade edilen açıklamada, ortak tarih, inanç ve coğrafyaya sahip olunan Azerbaycan ve Türkiye arasında tek millet iki devlet anlayışının daim olacağına vurgu yapıldı.

Ayrıca, açıklamada "Sadece Ermenistan’a karşı değil bu dostluk ve kardeşliği kendisi için risk gören bütün ülkelere karşı da en büyük gücümüz olarak görüyor ve yaşatmakta ısrar ediyoruz. Tarihsel süreç içinde Türkistan coğrafyasının bir parçası olan, bir millet iki devlet olarak gördüğümüz Azerbaycanlı şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz." dendi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?