23 Eylül 2021
721
ABONE OL

Aqua Yaşam Yine Çekim Merkezi Oldu

Karabağlar Belediyesi’nin Uzundere Rekreasyon Alanı'nda bulunan Aqua Yaşam Havuzları ve kafeterya tesisleri, bu yaz aylarında da çekim merkezi oldu. Tesisten yaklaşık 25 bin kişi yararlandı.

Aqua Yaşam Yine Çekim Merkezi Oldu

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Aqua Yaşam, salgın devam etmesine rağmen yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Geçen yıl yaklaşık 10 bin vatandaşımızın yararlandığı tesise bu sezon 25 bin kişinin gelmesi bizleri çok mutlu etti. Çünkü bu tablo Aqua Yaşam'a duyulan güveni açıkça ortaya koyuyor. Bu nedenle vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Karabağlar Geleceğe Hazırlanıyor

Aqua Yaşam'ın bulunduğu alanda, yapımı tamamlanan Nasreddin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi'yle yakında temeli atılacak Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'nin de yer aldığını hatırlatan Selvitopu, “İzmir çevreyolunun yanı başındaki bu bölge bambaşka bir görünüme, işleve kavuşuyor. Gelecek aylarda İzmirlilerin gerek havuzlarımız gerekse diğer tesislerimizden çok daha fazla yararlanacaklarını biliyoruz. Benzer anlayışla ilçemizin farklı yerlerinde yaşama geçirdiğimiz kültür sanat merkezleri, spor alanları, pazaryerleri gibi yatırımlarla Karabağlar geleceğe hazırlanıyor” diye konuştu.

Gün Boyu Dezenfeksiyon

Aqua Yaşam Havuzları ve kafeteryası, 5 Haziran’dan itibaren koronavirüs önlemleriyle açıldı. Bu kapsamda, sosyal mesafenin korunması amacıyla şezlong ve masalar arasındaki 1.5 metrelik boşluk bırakıldı. Hizmet saatleri öncesi ve sonrası başta olmak üzere gün boyu sürekli dezenfeksiyon yapılırken maske kullanımı zorunlu tutuldu.

Vatandaşlar özellikle bunaltan sıcak havalarda, hafta sonları ve bayram günleri tesise yoğun ilgi gösterdi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
29 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

İZMİR
İzmir Nerede, Nasıl Gidilir?