02 Ağustos 2022
1206
ABONE OL

Zigana Resort Alaçatı Nerede? Nasıl Gidilir?

Zigana Resort Alaçatı; denizi, doğası ve plajı ile ünlü Çeşme’nin en çok tercih edilen konaklama alternatiflerinden biridir. Merkezi bir konuma sahip olan Zigana Resort Alaçatı, Alaçatı’nın en güzel yeri denilebilecek bir mekanda konumlanmaktadır. Çeşme’de lüks otel arayışında olanların sıkça tercih ettiği konaklama seçeneklerinden biri olan Zigana Resort Alaçatı yorum yapanların memnuniyet ifadeleri ile dikkat çeker.

Zigana Resort Alaçatı Nerede? Nasıl Gidilir?

Keyifli ve eğlenceli bir tatilin anahtarı olan Zigana Resort Alaçatı, Ege’nin büyüleyici ambiyansı ve mavinin benzersiz güzelliğini gözler önüne seriyor. Konforlu ve yüksek standartlara sahip Zigana Resort Alaçatı, modern mimarisi ile Çeşme otelleri arasında en çok ilgi gören konaklama alternatiflerindendir.

Zigana Resort Alaçatı Özellikleri

İzmir’in incisi Çeşme’de bulunan Zigana Resort Alaçatı, merkezi bir konumda bulunduğundan dolayı ulaşım konusunda oldukça avantajlı bir konaklama seçeneğidir. Hem Çeşme hem de Alaçatı’da sevilen gözde oteller arasında yer alan Zigana Resort Alaçatı, SPA hizmeti ve havuz ile misafirlerine keyifli tatil imkanı sunuyor. Denize sıfır Çeşme otelleri arasında yer alması sayesinde hem çocuklar hem de yetişkinler için oldukça uygun fırsatlar sunuyor. İdeal bir aile ortamı sunarak konforlu ve eğlenceli bir tatil deneyimini garanti ediyor.

Oldukça geniş bir alana sahip olan Zigana Resort Alaçatı, aynı zamanda 102 odaya ve 65 villaya sahiptir. Odaya kahvaltı hizmeti veren bu tesiste çim futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, su sporları ve su altı sporları fırsatları ile adrenalini doruklarda yaşayabilir, sevdiklerinizle eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Geniş konforu ile misafirleri dinlendiren ve rahatlatan SPA merkezi; termal suları, modern ve Uzakdoğu ritüelleri ile hizmet veriyor.

Birçok farklı oda çeşidini bünyesinde barındıran Zigana Resort Alaçatı, unutulmaz bir Çeşme tatili deneyimi için tercih edilebilecek en ideal seçenek oluyor.

Zigana Resort Alaçatı Ulaşım Bilgileri

Alaçatı porta oldukça yakın bir yerde bulunan Zigana Resort Alaçatı, Alaçatı’nın merkezine 7, Çeşme merkeze ise 17 kilometre mesafededir. İzmir’in merkezine 70 kilometre mesafede bulunan bu tesis, Andan Menderes Havaalanı’na 90 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Tüm merkezlere olan yakınlığı ile ulaşım konusunda avantaj sağlıyor.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
13.08.2021
584
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?