14 Aralık 2020
1455
ABONE OL

Milyonfest Çeşme

Türkiye’de festival kültürünü yeniden canlandıran Milyonfest, bu kez Çeşme’de sanatçıları ve müzikseverleri ağırlıyor.

Milyonfest Çeşme

Anadolu’nun dört bir yanında düzenlediği müzik festivalleriyle müzikseverlere şölen sunan Milyon Yapım, bu kez önemli turizm merkezlerinden Çeşme’de müzik şöleni yaşatıyor. Daha önceki yıllarda Kayseri, Eskişehir, Zeytinli, Samsun, İzmir, Kuşadası, Mersin, İstanbul Kilyos, Fethiye ve Arsuz gibi şehirlerde müzikseverleri bir araya getiren Milyonfest Çeşme’de de festival coşkusunu yaşatmayı amaçlıyor.

2020 yılında yeni lokasyonları festival takvimine ekleyen Milyonfest, Malatya, Çeşme, Urla ve Antalya gibi şehirlerde festivale imza atmayı amaçlıyordu. Ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan koronavirüs (Covid-19) nedeniyle festivaller iptal edildi. Haziran 2021’de Çeşme Fun Beach’te yapılması beklenen festival, Red Bull Türkiye desteği ile Türkiye’nin müzik ve gençlik kanalı Milyon Tv ekranlarında yer alacak.

Usta Sanatçılar Milyonfest’te

Sertab Erener’den Bedük’e, Kalben’den Yüzyüzeyken Konuşuruz’a kadar birçok sanatçıyı müzikseverlerle buluşturan festival, 4 gün boyunca katılımcılara unutulmaz anlar yaşatıyor. Müzikseverler, eğlencenin tadını doyasıya çıkarmak için Milyonfest Çeşme’de bir araya geliyor.

Türkiye’nin önde gelen ve sevilen rock grupları ve müzisyenlerini bir araya getiren festival, bu kadar birçok sanatçıyı sahneye taşıdı. Teoman, Şebnem Ferah, Ceza, Manga, Fatma Turgut, Athena, Mor ve Ötesi, Pentagram ve Sertab Erener gibi usta sanatçıları katılımcılarla buluşturan Milyonfest, usta isimlerin yanı sıra genç yetenekleri de müzikseverlerle buluşturuyor.

Müzik ve eğlencenin doruklarda yaşandığı festivalde 4 gün boyunca müziğin yanı sıra farklı aktivitelere de imza atılıyor. Festival kapsamında 4 gün boyunca konserlerin yanı sıra gösteriler, yarışmalar ve farklı aktiviteler müzikseverlerin beğenisine sunuluyor. Festival coşkusunu gözler önüne seren bu etkinlikler, unutulmaz anılar biriktirmenize olanak sağlıyor.

Festivale Dair Notlar

Festival izleyicilerine, aldıkları bilete göre bileklik takılıyor. Bileklikler, katılımcıların festival alanında giriş-çıkışını sağlıyor. Bileklik olmadan alana giriş-çıkış yapılamıyor. Kopan ya da koparılan, yırtılan, yapıştırılmış ve deforme olan bileklikler geri takılamıyor. Alanda bilekliği olmadığı belirlenen katılımcılar dışarı çıkarılıyor.

Bilekliğin çıkarılması durumunda yeniden bilet almanız gerekiyor. 18 yaş altında olan katılımcılara -18 bilekliği takılıyor. Bu bilekliği çıkaran ya da bilekliği zarar gören katılımcı alan dışına çıkarılıyor.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
14.12.2020
580
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?