07 Temmuz 2023
2340
ABONE OL

Kleopatra Koyu Nerede? Nasıl Gidilir?

Ege Bölgesi'nin gözde turistik bölgeleri arasında yer alan Çeşme, muhteşem koyları ve plajlarıyla yerli ve yabancı tatilcilerin ilgisini çeker. Çeşme'nin turkuaz renkli denizi, beyaz kumlu plajları ve keyifli atmosferi, tatilcilerin huzurlu bir tatil geçirmesini sağlar. Kleopatra Koyu, Çeşme'nin en popüler koylarından biridir. Gizli bir koy olması sebebiyle sakim bir koy alan Çeşme Kleopatra Koyu, tatilcilerin gözde koylarından biridir.

Kleopatra Koyu Nerede? Nasıl Gidilir?

Kleopatra Koyu Nerede?

Çeşme Kleopatra Koyu, Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Yemyeşil ağaçlar arasında gizlenen bu koy, tertemiz denizi ve eşsiz ambiyansı ile tatilcilerin mükemmel anlar geçirmesine olanak sağlar. Güvercinlik Koyu olarak da adlandırılan Kleopatra Plajı; kumsalı, plaj voleybolu sahası, görkemli kayalıkları, temiz havası, koruma altındaki kum zambakları ve masmavi serin denizi ile İzmir‘in sakin plajları arasında yer alır.

İnce taneli kumlardan oluşan kumsalı ile Alaçatı Kleopatra Koyu, berrak denizi ile harika bir yüzme deneyimi yaşamanıza olanak sağlar. Sakin olması sebebiyle Çeşme’nin diğer plajlarından ayrılan Kleopatra Koyu, kafa dinlemek isteyen tatilcilerin ilk tercihi olmaktadır.

Kleopatra Koyu’na Nasıl Gidilir?

Kleopatra Koyu’na Alaçatı Port’tan sahil yolunu takip edip Ovacık yönünde ilerleyerek ulaşabilirsiniz. Yazlık sitenin içerisinde konumlanan ve ana yoldan görünmeyen gizli bir koy olan Kleopatra Plajı’na iki farklı ulaşım alternatifi bulunur. Koya Özpamir Sitesi üzerinden veya Ser-Tur Tatil Sitesi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Koya ulaşmak için Ser-Tur sitesi yönünü tercih edecekseniz; Deliklikoy yönünden gelişlerde Özpamir Sitesini geçerek Ser-Tur Sitesi’ne ulaşabilirsiniz. Site içerisinden geçerek denize doğru yokuş aşağı indiğinizde koyun yakınına kadar ulaşabiliyorsunuz. Koyun hemen üzerinde aracınızı park edebileceğiniz bir otopark bulunmaktadır.

Özpamir Sitesi yönünden Kleopatra Koyu’na ulaşmak için ise Delikli Koyu geçtikten sonra yaklaşık 3-4 kilometre ilerleyip Özpamir Sitesi tabelasını görebilirsiniz. Site içerisinde bulunan yolu takip ederek otoparka ulaşabilirsiniz.

Kleopatra Koyu Giriş Ücreti

Kleopatra Koyu, ücretsiz olmasına karşın ücretsiz plajlar arasında yer alır. Ücretsiz bir plaj olan Kleopatra Koyu’na herhangi bir ücret ödemeden giriş yapabilirsiniz.

https://www.cesmehaber.com/

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
7 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
6 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
5 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
4 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
3 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
2 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
07.07.2023
625
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?