18 Aralık 2020
858
ABONE OL

Electronica Festival Çeşme

Elektronik müzik tutkunlarını bir araya getiren Electronica Festivali her yıl yepyeni sürprizlerle katılımcıların karşısına çıkıyor.

Electronica Festival Çeşme

2004 yılından bu yana 150 binden daha fazla müzikseveri ve 600’den fazla müzisyeni buluşturan Türkiye’nin en köklü müzik festivali Çeşme’de müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Ağustos ayında üç gün boyunca katılımcıları ağırlayan festival yaz mevsiminin güzel anılarını müzik ve eğlence ile ölümsüzleştiriyor.

Dünyanın ve Türkiye’nin birbirinden önemli elektronik müzik DJ’lerini ağırlayan Electronica Festivali doğayla iç içe müzik dolu sahneler geçirmenizi sağlıyor. Alaçatı Beach Resort’ta gerçekleştirilecek olan müzik festivali, katılımcıları eğlencenin doruklarına çıkarıyor. Gündüz saatlerinde elektronik müziğin en iyileri set başındayken deniz, kum ve güneş eşliğinde eğlencenin tadını doyasıya çıkarmaya olanak sağlıyor.

Deniz, Kum, Güneş ve Müzik

Electronica Festival Çeşme, elektronik müzik festivallerine yeni bir bakış açısı getiriyor. Festival her yıl elektronik müzik dünyasının sevilen ve önemli isimlerini ağırlamasının yanı sıra genç yetenekleri de müzikseverlerle buluşturuyor.

Electronica Festival Çeşme bu yıl BeeGee, Doruk Güralp, Emek Emre, Ferhat Albayrak, Headwaters, Lunarplane, Murat Duran, Murat Uncuoğlu, Orkun Bozdemir, Ömür Sarı, Sezer Uysal ve Volkan Gündüz sahne almıştı. Müzikseverlerin eğlencenin doruklarına çıktığı festival renkli görüntülere sahne olmuştu.

Festivale Dair Notlar

3 gün boyunca devam eden festivalde bilet sahiplerinin kendi çadırlarını getirmeleri gerekiyor. Festivalde 18 yaş sınırı bulunuyor. Tüm festival katılımcıları festival bilekliğinin geçerlilik süresi boyunca bilekte kalmasından ve herhangi bir zarar gelmemesinden sorumludur. Çıkarılan ya da zarar gören bileklikler yenilenmiyor. Bu nedenle, zarar görmüş ya da kayıp bileklik sahiplerinin festivalde kalabilmesi için yeni bilet almaları gerekiyor.

Festival alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirilemiyor. Festival alanında yapılacak tüm yiyecek ve içecek alışverişlerinde yalnızca festival jetonları kullanılıyor. Kullanılmayan jetonların iadesi yine festival esnasında yalnızca festival alanında yer alan iade noktalarından gerçekleştiriliyor.

Festival alanında eşyalarınızı ücret karşılığında bırakılabileceğiniz kilitli dolaplar yer alıyor. Kesici ve delici eşya, yasa dışı madde, ilaç, parfüm ve yiyecek-içecek festival alanına alınmıyor. İlaçlarınızı ve parfümlerinizi festival alanı dışında bulunan emanet noktalarına bırakabiliyorsunuz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
18.12.2020
487
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?