27 Haziran 2022
574
ABONE OL

Çeşme Sakız Ağacı Koruluğu Bölgesindeki Eğlence Mekanları

En kalabalık tatil beldeleri arasında yer alan Çeşme, yaz sezonunda tatil için en çok tercih edilen yerlerden biri olmaktadır. Ege Denizi’nin hemen yanında bulunan Çeşme, bölgesinde yer alan pek çok güzellik ile adından söz ettirmektedir. Çeşme gece hayatı da oldukça meşhur güzellikler sunmaktadır. Doğal ve kültürel güzelliklerinin yanı sıra eğlence mekanları gibi sosyal aktiviteler içeren güzellikleri de bulunmaktadır.

Çeşme Sakız Ağacı Koruluğu Bölgesindeki Eğlence Mekanları

Beach club, bar, disko ve festivalleri ile eğlence mekanları konusunda geniş bir yelpazesi olan Çeşme, bölgesine gelen ziyaretçilerine seçim konusunda zorluk yaşatmamaktadır. Çeşitli eğlence mekanı alternatifi ile farklı kişisel tarzlara da hitap etmektedir.

Sınırsız canlı müzik ve konserler ile Çeşme gecelerinin daha keyifli bir hale geldiği yaz akşamları eğlenceli geçmektedir. Günün erken saatlerinde deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilir, gün batarken ise çeşitli gece kulübü seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Akşama doğru daha kalabalık bir popülasyona sahip olan Çeşme eğlence mekanları, sabaha kadar eğlenceyi sürdürmektedir. Tam kapasite çalışan bu mekanlar, Çeşme tatilinizin tadı tuzu olabilir. Bu sebeple Çeşme Sakız Ağacı Koruluğu bölgesindeki eğlence mekanları hakkında bilgileri sizler için derledik.

Babylon Aya Yorgi

Çeşme Çark Plajı’na oldukça yakın olan Babylon Aya Yorgi, Çeşme’nin eşsiz denizine bakmaktadır. Denize girdikten hemen sonra gidebileceğiniz bu plaj işletmesi, eğlenceli şarkılar eşliğinde sunduğu kokteylleri ile misafirlerini ağırlamaktadır. Yemeklerinin lezzeti ile adından söz ettiren Babylon Aya Yorgi’ye giriş ücreti ödeyerek girebilirsiniz.

Star Bar

Çeşme’nin İnkılap Caddesi’nde konumlanmış olan Star Bar, kaliteli canlı müzik yapılan barlar arasında yer almaktadır. Canlı müzik gruplarının güzel şarkıları eşliğinde özgün kokteyllerin içildiği bu mekan, sınırsız eğlence sunmaktadır. Aynı zamanda fiyatlarının oldukça uygun olması ile dikkat çeken Star Bar, hem yaz hem kış aylarında hizmet vermektedir.

Dusk Gece Kulübü

Çark Plajı bölgesinde yer alan bir diğer eğlence mekanı ise Dusk’tır. Akşam başlayan partilerin sabaha karşı bittiği bu mekan, bitmeyen eğlenceler arayan tatilciler için en uygun mekanlar arasında bulunmaktadır. Benzersiz ambiyansı ile etkileyici bir hava veren Dusk, fiyatları yüksek olmasına rağmen en çok tercih edilen Çeşme mekanlarından biridir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
27.06.2022
579
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?