07 Eylül 2022
1417
ABONE OL

Çeşme’nin Popüler Beachleri

İzmir Çeşme plajları, deniz tatili denildiğinde ilk akla gelen yerlerdendir. Özellikle yaz sezonunda oldukça kalabalık olan Çeşme plajları doğa harikası yapıya sahip olmaları ile tatilcilerin uğrak mekanıdır. Yaz aylarında oldukça kalabalık olan Çeşme’de, beach clublar gün geçtikçe daha büyük kalabalıklara hizmet verir. Bu sebeple en iyi Çeşme plajları, olanaklarını ve programlarını yenileyip günceller. Böylelikle dönemin gerisinde kalmayarak yazın hareketli ve eğlenceli havasına ayak uydurur.

Çeşme’nin Popüler Beachleri

Bu sebeple bu yazıda Çeşme’nin popüler beachlerinden kısaca bahsettik. İyi okumalar.

Before Sunset (Ovacık)

Çeşme’nin en güzel beachleri arasında yer alan Before Sunset Beach, dekorasyonu ve fotojenik yapısı sayesinde her yıl yüzlerce kişi tarafından tercih edilen bir beach olmaktadır.

Ancak, eğlencenin asla bitmediği, dj performanslarının sürekli yapıldığı Before Sunset Beach popüler bir nokta olmasından kaynaklı olarak rezervasyonsuz hizmet vermemektedir. Bu nedenle buraya gelmek isterseniz rezervasyon yaptırmayı unutmamanızı tavsiye ederiz.

Boheme Beach (Ovacık)

Her bir noktası güzel fotoğrafların çekilebilmesi için özel olarak tasarlanmış olan Boheme Beach, aynı zamanda hayvan dostu bir beach olması ile de ön plana çıkmaktadır. Boheme beach kumlu plajı ve berrak denizi ile de ziyaretçilerine güzel bir deniz keyfi yaşatmaktadır.

Ancak, rezervasyon yapılmadan ziyaretçi kabul etmeyen beache gitmeyi düşünürseniz önceden beach ile iletişime geçmenizi öneririz.

The Beach Of Momo (Dalyanköy)

Çeşme’nin en sosyetik beachlerinden biri olan The Beach Of Momo, özellikle sosyetenin ve ünlülerin sıklıkla tercih ettiği bir beach olmaktadır. Ayrıca, belirli saatlerden sonra sergilenen dj performansları ile de oldukça eğlenceli anlar yaşatan The Beach Of Momo, genellikle ünlüler ve sosyetenin önemli isimleri tarafından tercih edildiği için eğer bu beache gitmeyi planlarsanız hazırlıklı olmanızda yarar vardır.

Aquente Warm Pool (Şifne)

Şifne’de bulunan Aquente Warm Pool, diğerlerinin aksine deniz keyfinden ziyade havuz keyfi yaşatan bir mekan olmaktadır. Hal böyle olunca da genellikle bu mekanı tuzlu suyu sevmeyen daha çok havuz partileri kafasında olan tatilciler ziyaret etmektedir. Bu nedenle de eğer bu beache gelmeyi planlıyorsanız denize girme hayali kurmamanız daha doğru olacaktır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
29 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
28 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
15.01.2021
597
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?