26 Eylül 2022
1364
ABONE OL

Çeşme’nin En Popüler Koyu: Ayayorgi

Çeşme Ayayorgi, özellikle yaz aylarının vazgeçilmez tatil mekanı olarak bilinir. Ayayorgi, eğlencenin hiç eksik olmadığı ve özellikle yaz sezonunda ünlülerin akın ettiği Çeşme’nin en popüler koyudur. Gündüzleri masmavi denizi ile iç içe olduğunuz koy, akşamları eğlence hayatının merkezi haline dönüşüyor.

Çeşme’nin En Popüler Koyu: Ayayorgi

Çeşme merkezine 1 km uzaklıkta bulunan Ayayorgi, her yıl binlerce insanın akın ettiği popüler bir koydur. Koyun büyük bir bölümü özel işletmeler tarafından kullanılıyor. Çeşme’nin en popüler beach kulüpleri bu koyda bulunuyor.

Gündüz denizin gece ise DJ performansları eşliğinde eğlencenin tadına varacağınız eşsiz bir koydur. Ayayorgi Koyu’nda gece – gündüz demeden eğlencenin tadını çıkarmanız mümkündür. Gençlere hitap eden tarzı ile oldukça popüler olan bu koyda pek çok yere göre biraz daha pahalıdır.

Ayayorgi Koyu, Çeşme’nin rüzgâr almayan koylarından biridir. Bu koyun denizi oldukça sakindir. Çeşme’nin birçok noktasına göre daha sıcaktır. Bu nedenle, yerli ve yabancı turistin gözde tatil mekanlarından biridir. Hafta sonları oldukça kalabalık olan Ayayorgi Koyu’nun tadını çıkarmak istiyorsanız tatil için kalabalığın daha az olduğu hafta içi günleri tercih etmenizde yarar vardır.

Ayayorgi Koyu’na Nasıl Gidilir?

Ayayorgi Koyu’na gitmek oldukça basittir. Çeşme merkeze gitmeden önce Dalyanköy’e giden yoldan devam ettiğinizde sağınıza çıkacak olan Çeşme Ayayorgi Plajı tabelalarını takip ederek koya ulaşabilirsiniz. Her açıdan muhteşem güzelliklere ve popüler işletmeler ile tatilinizi doyasıya yaşayacaksınız.

Ayayorgi Koyu Mekanları

Sole & Mare Beach Club

Ayayorgi Koyu’nda 17 yıldır hizmet veren Sole Mare Beach Club, koyun en eski ikinci mekanı. Gündüz plaj, gece kulüp olarak hizmet veriyor. Saat 17.00’den sonra canlı müzik ile başlayan “happy hour” partileri oldukça popülerdir.

Cove Ayayorgi

Çeşme Ayayorgi’nin gözde mekanlarından biri olan Cove Ayayorgi bu sezon da Covid-19 tedbirlerini alarak hizmet vermeye devam ediyor. Bünyesinde yer alan iskele ve çocuklara özel sığ plajı ile tercih edilen Cove Ayayorgi’ye gelmeden önce rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Shayna Beach Club

Shayna Beach Club, Aya Yorgi’nin en eski ve klasik mekanlarından biridir. Herkesin zevkine uygun olan mekanın balık restoranı beğenilenler arasında.

Paparazzi Beach Club

Lavanta, sardunya, begonvil ve nar kokuları arasında yer alan Paparazzi, sakin ortamı ile yazın yorgunluğunu atmak için ideal bir mekandır. Kemikleşmiş müşterileri ile yıllardır Çeşme’nin en nezih mekanlarından biridir. Verilen giriş ücreti harcama limitidir.

Yuzu Beach Club

2019 yılında açılan beach kulübün ambiyansı oldukça hoş. İddialı kokteylleri ve sushi’lerinin beğenildiği mekana yalnızca 21 yaşından büyükler alınıyor.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
25.08.2020
568
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?