26 Nisan 2022
2047
ABONE OL

Çeşme'nin En İyi Balıkçıları

Capcanlı yaz sezonu ile çeşitli eğlence mekanlarına ve lezzetli menüleri olan restoranlara ev sahipliği yapan Çeşme, balık restoranları konusunda oldukça tercih ediliyor. Huzurlu gün batımları ve lezzetli deniz mahsulleri ile tanınan Çeşme balıkçı mekanlar konusunda adını duyuruyor. Lezzetli balıkların ve yöreye özgü taze otların servis edildiği eğlenceli masalara ev sahipliği yapan Çeşme’nin balıkçılarını sizler için derledik.

Çeşme'nin En İyi Balıkçıları

Horasan

Yenilikçi ve özgün lezzetleri masalara taşıyan Horasan, kalabalık sofralarla tanınıyor. Eski bir evin bahçesine konumlanan bu balık restoranı, samimi ve sıcak bir ortam yaratıyor. Torik Sashimi ve Karides Carpaccio gibi değişik lezzetlerle misafirlerini buluşturan Horasan’a uğramadan geçilmiyor. Balıkları ve diğer deniz mahsullerine özgün bir şekilde sunum hazırlayan Horasan, uğrayanları müdavimi yapıyor. 

Ferdi Baba

Çeşme’nin en meşhur mekanlarından biri olan Ferdi Baba’nın, çeşitli yerlerde şubeleri bulunuyor. Çeşme Marina ve Alaçatı Port’taki Ferdi Baba’yı deniz kenarını sevenler tercih ediyor. Alaçatı Koyiçi şubesini ise Alaçatı’yı çok sevenler tercih ediyor. Mevsimine uygun deniz mahsullerini müşterilere sunan Ferdi Baba, ahtapot dolma ve okyanus böreği ile ünlüdür.

Balıkçı Hasan

1991 yılında Hasan Kandemir tarafından açılan balık restoranı; fava, deniz fasulyesi, enginar dolma gibi değişik ve eşsiz lezzetleri sunuyor. Taze kalamar, deniz mahsullü makarna, karides ve ahtapot ızgarası önerilen Balıkçı Hasan Çeşme ilçesindeki en tercih edilen restoranlardan biri oluyor. Balık haşlama, balık kebabı gibi çeşitli alternatifler sunan Balıkçı Hasan’a, Çeşme’ye gelindiğinde uğramak gerekiyor. 

Levent’in Yeri

Dalyanköy Marina’da bulunan Levent’in Yeri, geniş yelpazesi ile pek çok yemek seçeneği sunuyor. Balıkçı Levent Çeşme ilçesinde; acı ve tatlı soslu, kadayıflı çıtır karides ile balık köftesinin buluştuğu menü dolayısıyla oldukça sevilen bir mekan oluyor.

Ildırı Balık Restoran

Çeşme’de bulunan Ildırı Balık Restoran, sakin ve huzurlu bir mekan olarak tanınıyor. Deniz ile karşı karşıya kalınan zamanlarda gün batımının eşlik ettiği sofraları müşterisine sunan Ildırı Balık Restoran, minik ve şirin bir balıkçı köyü olan Ildır’da bulunuyor. Tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile göz kamaştıran Ildır, aynı zamanda Erythrai Antik Kenti’ne de ev sahipliği yapıyor.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
18 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
26.04.2022
459
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?