05 Nisan 2022
1164
ABONE OL

Çeşme En İyi Gece Kulüpleri

Yaz turizminin en yoğun olduğu tatil beldeleri arasında yer alan Çeşme, berrak ve masmavi Ege Denizi’nin hemen yanındadır. İzmir’in sevilen tatil yerleri ile ünlü Çeşme’si, aynı zamanda gece hayatıyla da oldukça sözünü ettirir. Çeşme; tabiat güzellikleri, yöresel yemekleri ve tarihi yerlerinin yanı sıra pek çok eğlence mekanını da içinde barındırır. Barlarından festivallerine, diskolarından beach clublarına eğlence mekanları konusunda geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu özelliği ile farklı kişisel zevklere hitap eder.

Çeşme En İyi Gece Kulüpleri

Çeşme gece kulüpleri, gündüz plajda yaşanılan keyifli vakitleri gece eğlence mekanlarına taşımak isteyenler tarafından oldukça tercih edilir. Güneşin doğması ile denizde başlanan hareketli gün, güneş batarken gece kulüplerine taşınır. Özellikle Çeşme’nin Alaçatı Mahallesi’nde birçok eğlence mekanı mevcuttur. Gece hayatına renk katan mekanları ile uğrak bir yer olan Alaçatı, Çeşme’nin güzel semtlerindendir. Bu güzel semtin tadını çıkarmak ve eğlenmek için diğer seçeneklerin yanında Alaçatı Barlar Sokağı gibi bir seçenek de söz konusudur.

Bu sebeple Çeşme’ye yolunuz düşerse gidebileceğiniz en iyi gece kulüplerini sizler için derledik.

Sommer Klein

İstanbul’daki güzide eğlence mekanlarından biri olan Klein ile Madeo Beach iş birliğinden ortaya çıkan Sommer Klein Çeşme’de hizmet vermektedir. Elektronik müzik ağırlıklı dinletisi ve özgün kokteylleri ile yazın en rağbet gören mekanlarındandır.

Bedevi

Alaçatı’nın vazgeçilmez mekanlarından bir diğeri ise Bedevi’dir. Deep house ve elektronik müziğin harmanlandığı eğlenceli saatlere müzik direktörlüğü yapan DJ Ali Yılmaz ile Bedevi, yenilikçi tarzda bir gece kulübü olmaktadır. 7 gün 24 saat hizmet veren Bedevi, konumu itibarıyla oldukça kalabalık gecelere imza atar.

House 44 Alaçatı

House 44, Türkçe müzikleri ve ağızlara layık kokteylleri ile gecenizin keyifli geçmesini sağlayan kendine has bir mekandır. Bir yandan denizin kokusu sizi mest ederken diğer yandan rakı ve balık ikilisinin tadı size eşsiz bir tatil deneyimi sunar. Gün batımını izleyebileceğiniz bir manzaraya sahip olan House 44, gecenizin hatıralarınızda güzel bir şekilde yer almasını sağlar.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
05.04.2022
568
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?