23 Eylül 2022
1744
ABONE OL

Çeşme’de Kışın Gidilecek Keyifli Mekanlar

Her mevsim kendine özgü güzelliği ile hem yerli hem de yabancı turistleri mest eden Çeşme, kış sezonunda da göz kamaştıran bir güzelliğe sahiptir. Çeşme’nin yaz güzelliklerinin yanında ılık kış güzelliğini de mutlaka görmeniz gerekir. Bu güzelliklerin tadını çıkarabileceğiniz Çeşme mekanlarını değerlendirebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. İşte Çeşme’de kışın gidilebilecek keyifli mekanlar…

Çeşme’de Kışın Gidilecek Keyifli Mekanlar

Mes Mudita Çeşme

Çeşme’nin hiçbir yere benzemeyen atmosferinde lezzetli tatlarla güne başlayabileceğiniz bir mekan olan Mes Mudita Çeşme, unutulmaz kahvaltılar hazırlar. Mudita Event Hall’da hem konaklayabilme imkanına sahip olabilir hem de restoranında kahvaltı edebilirsiniz. Güler yüzlü hizmet anlayışını benimseyen bu mekan, nezih ve şık ortamı ile renkli ve zevkli kahvaltılarla misafirlerini memnun eder.

Katre Kahvaltı Alaçatı

Katre Kahvaltı, Alaçatı’da konumlanan ve otantik lezzetlerle misafirlerinin damaklarını şenlendiren Çeşme mekanları arasında yer alır. Sevdiklerinizle birlikte Çeşme’nın kışında gelebileceğiniz Katre Kahvaltı, görkemli sofralar ile sizler mest eder. Güne formda başlamak için çeşitli lezzetler içeren kahvaltısının tadını çıkarabilirsiniz.

Asucan

Çeşme’de hem bölge halkı hem de yerli ve yabancı turistler tarafından çok fazla sevilen Asucan, mutlaka denenmesi gereken lezzetleri sofralara taşır. Çeşme’ye gelindiğinde kesinlikle uğranması gereken bir mekan olan Asucan, kışın Çeşme’de yaptığınız sakin tatile renk katar.

Ferdi Baba Port Alaçatı

Taze mezeleri, deniz mahsulleri ve ana yemekleri ile Çeşme’de sıklıkla tercih edilen mekanlardan biri olan Ferdi Baba Port Alaçatı’nın pek çok şubesi bulunur. Alaçatı Köyiçi, Çeşme Marina, Hilltown AVM ve Alaçatı Port’ta şubeleri bulunan Ferdi Baba Restaurant’a rezervasyon yaptırarak gelebilirsiniz. Deniz mahsullü çorba, hardallı hamsi, ahtapot ızgara, Jumbo karides ve güveçte karides lezzetleri ile dikkat çeken Ferdi Baba’da damak zevkinize göre seçim yapabilir ve keyifli bir akşam yemeği deneyimi yaşayabilirsiniz.

Tuval Çeşme Marina

Tuval Restaurant, Çeşme Marina’da şubesi olan ve çok sevilen bir restoran seçeneğidir. Deniz ile iç içe bir akşam yemeği yemek için tercih edilebilecek olan Tuval, içkinizi yudumlarken dalgaların sesini dinleyebileceğiniz bir restorandır. Güneşin doğuşunu ve batışını izleyebileceğiniz Tuval Restaurant’ta seçkin bir şekilde ağırlanabilir ve özel hissedebilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
23.09.2022
580
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?