22 Haziran 2022
409
ABONE OL

Çeşme’de Bir Gün Nasıl Geçirilir?

İzmir’in en beğenilen mevkilerinden biri olan Çeşme, yaz tatilini en güzel şekilde değerlendirmek isteyenler için oldukça uygun bir alternatif olmaktadır. Çeşme; yöresel yemeklerinden doğal güzelliklerine, restoranlarından gece kulüplerine pek çok konuda yerli ve yabancı misafirlerinin beğenisini kazanmaktadır.

Çeşme’de Bir Gün Nasıl Geçirilir?

Çeşitli kişisel beğenilere hitap eden aktiviteler sunan Çeşme, gün içerisine sıkılmayacağınız etkinliklere katılabilmenize imkan vermektedir. Peki Ege’nin incisi Çeşme’de rüya gibi bir gün nasıl geçirilir?

Şirin Çeşme Restoranlarında Kahvaltı Ederek Güne Başlayın

Tadına doyulmaz sakız reçellerinin, zeytinyağların, organik zeytinlerin ve peynirlerin bulunduğu kahvaltılar hazırlayan Çeşme restoranları bulunmaktadır. Sedir Kahvaltı Restaurant, Sakızlar Restaurant, Naciye Teyze Konağı, Demlik, Sakız Reçeli, Tuzu Biberi ve Zeytin Otel Çeşme’nin en beğenilen kahvaltı mekanları arasında yer almaktadır.

Çeşme’nin Tarihi Mekanlarını Görün

Çeşme’nin birbirine yakın olan tarihi mekanlarını bir gün içerisinde gezmeniz mümkündür. Örneğin; Çeşme Kalesi, Çeşme Müzesi, yat limanı, Kervansarayı görebilirsiniz.

Denize Gidin

Çeşme’nin yöresel ve organik lezzetleri ile eşsiz bir kahvaltı yaptıktan sonra denize gitmek için, yerli ve yabancı turistlerin sıkça uğradığı Çeşme plajları arasında seçim yapabilirsiniz. Şifne, Altınkum, Dalyan, Tekke, Çark ve Ilıca plajlarında denize girebilir, güneşlenebilir ve sörf yapabilirsiniz.

Aynı zamanda şezlongunuza uzanarak berrak suyun ve sıcacık güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Birkaç adımda ulaştığınız serinletici denizin benzersiz kokusunu ve Çeşme’nin atmosferini aklınıza kazıyabilirsiniz.

Çeşme Tekne Turlarına Katılın

Çeşme limanlarından hareket eden Çeşme tekne turları, tatil yapmaya gelen bireylerin yeni yerler görmesini ve Çeşme’yi keşfetmesini sağlamaktadır. Çeşme’nin şahane koylarına ve adalarına sefer düzenleyerek eğlenceli aktiviteler düzenleyen turlar, tatilcilerin vazgeçemediği etkinlikler arasında bulunmaktadır. Makri Adası, Eşek Adası, Mavi Koy gibi yerlerde mola veren bu turlar, verdiği hizmete dahil ettiği eğlenceli aktiviteler yapmaktadır. Sabah erkenden yola çıkılan bu turlara bir gününüzü ayırmanız gerekmektedir.

Çeşme’nin Hareketli Gece Hayatına Karışın

Hareketli bir gece hayatı olan Çeşme’de akşam üzeri başlayan eğlenceli partiler sabaha karşı bitmektedir. Bu eğlenceli mekanlarda sevdiklerinizle birlikte dans edebilir ve lezzetli kokteyllerinizi içebilirsiniz. En ünlü Çeşme gece kulüpleri; Göz Lounge, Babylon, Nispet Club şeklinde sıralanabilir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
22.06.2022
568
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?