24 Haziran 2022
852
ABONE OL

Çeşme Bölgesindeki Hediyelik ve Özel Eşya Dükkanları

Ege’nin incisi İzmir’de bulunan Çeşme, bölgesine özgü sembolik hediyelik eşyalar ile kültürünü yansıtmaktadır. Ege Bölgesi’nin ve Çeşme’ye ait yöresel ve kültürel değerlerin sembolik eşyalarını birçok noktada bulmak oldukça kolaydır. Çeşme’nin pek çok noktasında hizmet veren hediyelik eşya dükkanı sayesinde kendi beğenilerinize ve ilgi alanlarınıza uygun hediyelik eşya bulmanız mümkündür. Aynı zamanda sevdiklerinize hatıra olması amacı ile hediye edebileceğiniz hediyelik ürünler bulunmaktadır. 

Çeşme Bölgesindeki Hediyelik ve Özel Eşya Dükkanları

Abalon Art Galery

Deniz kabuklarından yapılmış olan lamba, kolye, kase gibi birçok hediyelik eşyanın sunulduğu Abalon Art Galery, Çeşme’nin güzide sanat galerileri arasında yer almaktadır. Satışa sunulan hediyelik eşyaların hepsinde ayrı bir emek ve sanatçı ruhu bulunmaktadır. El yapımı olan ürünlerden biri olan sedefli deniz kabuğu kolyesi, dükkanı ziyaret edenler tarafından oldukça ilgi gören sanat ürünlerindendir. Meraklılarının oldukça beğendiği bu el yapımı ürünlerden Abalon Art Galery’de çok sayıda vardır. Aksesuar olarak kullanabileceğiniz ya da sevdiklerinize hediye edebileceğiniz pek çok nadide ürüne bu dükkanda rastlayabilirsiniz.

Bazen

Ünlü kişileri misafir eden bu mekan, söyleşiler, imza günleri ve resim sergilerine ev sahipliği yapmaktadır. Ege mutfağına özgü lezzetlerin sunulduğu Bazen, Çeşme’nin gözde mekanları arasında bulunmaktadır. Bu seçkin mekanda yöresel lezzetlerin tadına bakabilir ya da gerçekleşen birçok etkinliğe katılabilirsiniz.

Lisa Corti

Ev dekorasyonuna dair fikir edinebileceğiniz ve yeni dekor ürünleri seçebileceğiniz ürünlerin bulunduğu Lisa Corti; kaftan, elbise, örtü ve ev eşyaları ile ziyaretçilerini etkilemektedir. Kendinize ve sevdiklerinize hediyelik ev eşyası alabileceğiniz bu mekan, Çeşme’de benzeri olmayan bir güzellik sunmaktadır. Mekanın en beğenilen ürünü ise panama şapkaları olmaktadır. Panama şapkaları rengarenk olması sayesinde daha da ilgi çekici bir özelliktedir.  

Sofilya Kitabevi Kafe Bar

Çarşamba günlerinde açılan Sofilya Kitabevi Kafe Bar, Pazar günleri kapanmaktadır. Sabah 11’den akşam 6’ya kadar hizmet sunan bu mekan, sakin ve otantik bir ambiyansa sahiptir. Hem kafe hem de kitabevi olması sayesinde Çeşme’de oldukça tercih edilen Sofilya Kitabevi Kafe Bar, sıfır ve ikinci el kitaplar satmaktadır. Hem bira içip hem de kitap okuyabileceğiniz bu mekan, serin yaz akşamlarında keyifli vakitler geçirmenize olanak sağlamaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
13 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
12 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
11 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
10 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
24.06.2022
557
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?