17 Temmuz 2021
559
ABONE OL

Balıkesir’i TOURMAG Farkıyla Görmeye Hazır mısınız?

Türkiye’nin turizm markası ve sektöründe özgün yayın organı TOURMAG Turizm Dergisi, yine dolu dolu bir sayıya imza attı.

Dergi içerikleri, İzmir ve Çeşmelilerin ilgi gösterdiği Türkiye'nin seçkin destinasyonlarından Balıkesir'e yönelik önemli ayrıntıları farklı perspektifler ile sunuyor. 

Balıkesir’i TOURMAG Farkıyla Görmeye Hazır mısınız?

Marmara Bölgesi’nin incisi Balıkesir’i mercek altına alan TOURMAG Turizm Dergisi'nin seçkin yazarları, gezginleri ve turizm emekçilerinin yorumları ile objektiflerinde ölümsüzleşen karelerin; yine arşivlerde her daim yerini alacak titizlik ve özenle hazırlanması dikkatleri çekerken derginin her sayfasında güçlü kadro ve başarılı ekibin izleri hissediliyor.

TOURMAG Yayın Kurulu tarafından turizm ilgililerine yönelik yapılan basın açıklamasında, şu ayrıntılara yer verildi;

TOURMAG Turizm Dergisi yayınlanan yeni sayısında eşsiz doğası, tarihi değerleri ve gastronomisiyle öne çıkmaya başlayan Balıkesir ‘i kapak konusu yaparak sayfalarına taşıdı.

Sahip olduğu sayısız değeriyle “Marka Şehir” olma yolunda önemli adımlar atan Balıkesir’in yerel değerlerini, bu ilimizin topraklarında doğmuş olan editörlerimizden Serap Gürses yazdı. Saffet Emre Tonguç ise bu özel ilimizde Fatih Sultan Mehmet’in kayınpederi ve sadrazamı Zağnos Paşa’ya, Karesi Bey’e ve mübadele izlerine değindi. Mehmet Altay da ünü dünyaya yayılan, hatta bir kültür mozaiği kabul edilen Kaz Dağları’na başka bir pencereden baktı. Okuduğunuzda fark edeceğiniz gibi üç önemli yazar da Balıkesir ‘i anlatmaya doyamadı. Üstelik 8 sayfa olarak planlanan kapak dosyası haberinin, tam 18 sayfa yayınlanmış olmasına rağmen…

ANTALYA, BODRUM, KAPADOKYA

Dergi içeriğinde 7 yıldan beri yayınlanmakta olan, Türkiye’nin yedi bölgesinden özel turizm haberleri ve yeni destinasyonlar da yer almaya devam ediyor. Ayrıca yabancı okurlarımız için Antalya, Bodrum ve Kapadokya turizm bölgelerinden haberlerin İngilizce olarak yayınlanması da sürüyor.

MELİH USLU, OSMAN ÖNDEŞ, BARIŞ KADIOĞLU, YİĞİT UYGUN, NURDAN GÜNEY

Ünlü gezgin ve seyahat yazarı Melih Uslu, bu sayıda okurlarını Kosova’ya götürürken; Osman Öndeş de “Bodrum’da Hüzünlü Bir Öykü” başlığı ile Dünya’nın yedinci harikası Mausoleum ve Cnidus’ın nasıl yağmalandığına değindi. Barış Kadıoğlu İrlanda’yı, Yiğit Uygun Leros’u, Onur Sancak Bulgaristan’ı, Faruk Bangir Eskişehir’i, Nurdan Güney ise antik kent Perge’yi yazdı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ile arkadaşımız Nil Özer’in yaptığı söyleşi, Tunç İsmail Ayerdem’in “Kurumsal Yaşamdan Dünyaya Açılan Kapı” başlığıyla yayınlanan röportajı da yine keyifle okuyacağınız yazılar arasında.

UNWTO ESKİ GENEL SEKRETERİ TALEB RIFAI RÖPORTAJ VERDİ

Önemli bir turizm zirvesi için İzmir’e gelen Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) eski Genel Sekreteri Taleb Rifai, TOURMAG Turizm Dergisi’ne özel röportaj verdi. Aynı zamanda Akdeniz Turizm Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi de olan yazarımız Dr. Barbaros Kon’un sorularını cevaplayan Rifai; “Yaşanmakta olan pandemi krizini, sürdürülebilir bir turizm için fırsata dönüştürmeliyiz” mesajı verdi.

SAHİPLEN, KORU, AKTAR: UÇUP GİTMESİN

TOURMAG Turizm Dergisi’ne yazılarıyla katkı veren usta kalemler arasında Ayşe Dural da bulunuyor. Bu sayıda alkışları toplayacağına inandığımız yazısının başlığı, aynı zamanda önemli bir sosyal sorumluluk projesinin de adı; “Sahiplen Koru, Aktar” Diğer bir deyişle şehirlerimizdeki kültürel mirasların, “Uçup Gitmesin” mottosuyla sahiplenilip korunarak, gelecek kuşaklara aktarılmasını kapsıyor.

ÜCRETSİZ KARGO İLE ADRESİNİZE GELSİN

TOURMAG Turizm Dergisi’ne seçkin kitabevlerinin yanı sıra dergi satış noktalarından da ulaşabilirsiniz. Ayrıca, www.kiletisimyayinlari.com adresinden ücretsiz kargo ve sürpriz hediyelerle adresinize isteyebilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
17.07.2021
568
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?