16 Ağustos 2022
1330
ABONE OL

Alaçatı Plajları

Alaçatı plajları 2022 yılında ve son yıllarda popülerliği giderek artan mekanlar arasında yer alıyor. Plajları ve tertemiz denizi sayesinde akıllara kazınan Alaçatı, doğal güzellikleri ile tatilcileri mest ediyor. Her yıl bölgesine gelen tatilcileri en iyi şekilde ağırlayan ve güzel anılar bırakan Alaçatı’da denize girilebilecek pek çok nokta bulunuyor. Alaçatı; esen rüzgarları ve serin denizi ile ferahlatıcı bir tatil imkanı sunuyor.

Alaçatı Plajları

Bunların yanı sıra Alaçatı plaj fiyatları 2022 yılında diğer yıllara göre yükselişe geçiyor. Bu detayları bilerek kendi bütçenize uygun seçenekleri değerlendirebilir ve kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

Alaçatı Çark Plajı

Alaçatı Çark Plajı, bölgede yer alan önemli plajlardandır. Sıcacık, sapsarı kumlarının sunduğu tatil manzarası ile sıklıkla ziyaret edilen bir mekan olan Alaçatı Çark Plajı, Çeşme’deki favori plajlar arasında yer alıyor. Gerek gün batımı manzarası gerekse masmavi denizinin berraklığı ile göz kamaştırıyor.

Piyade Koyu

Alaçatı ruhunu en iyi yansıtan yerler arasında bulunan Piyade Koyu, ferahlatıcı ambiyansı ile eşsiz bir konsept sunuyor. Serin denizi ile yaz aylarının vazgeçilmez mekanı oluyor. Çevresinde bulunan pek çok işletmenin farklı konseptler ile plaja renk katması da es geçilemeyecek bir nokta. Bir nevi Karayipler hissi veren Piyade Koyu’nda hem serinleyebilir hem de çarpıcı Alaçatı havasını içinize çekebilirsiniz.

Kleopatra Koyu Plajı

Genellikle bölge halkı ve yerli turistler tarafından bilinen Kleopatra Koyu’na Güvercinlik Koyu da deniliyor. Akdeniz’de bulunan Kleopatra Adası sebebi ile Güvercinlik Koyu diye anılıyor. Kleoparta plajı, genellikle sessizlik isteyen bölge halkı ve tatilciler için en çok tercih edilen seçenekler arasında bulunuyor. Bunların yanı sıra çevresinde bulunan sosyal olanaklar konusunda zayıf bir mekan.

Alaçatı Halk Plajı

Alaçatı Halk Plajı, yerli ve yabancı turistleri yıl boyunca ağırlıyor. Alaçatı Halk Plajı hem yerli hem de yabancı tatilcilerin sıklıkla tercih ettiği Alaçatı ücretsiz plajlar arasında yer alıyor. Tertemiz denizi ile tatilcilere kaliteli bir yüzme deneyimi sunan Alaçatı Halk Plajı, apaçık geniş bir alan oluşturduğu için iyi bir güneşlenme için en ideal seçeneklerdendir.

Zio Beach

Alaçatı Çark Plajı ile yakınlığı olan Zio Beach, benzersiz bir Alaçatı güzelliğini gözler önüne seriyor. Muhteşem bir Alaçatı deneyimi yaşamak isteyenler için en ideal seçenek olan Zio Beach, çim alanları ve sosyal etkinlikleri ile hem lüks hem de konforlu bir plajdır.

Escape Beach

Beirut Alaçatı olarak da tanınan Escape Beach, gece gündüz misafirlerine sunduğu çeşitli imkanlar ile muazzam bir eğlence sunuyor. Çevre temizliği konusunda dikkat çeken Escape Beach, aynı zamanda DJ performansları ile kasıp kavuruyor. Escape Beach, eğlencenin doruklarına çıkabilmek için muhteşem bir alternatiftir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
5 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
4 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
3 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
2 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
1 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
30 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
24.12.2020
618
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?