08 Ağustos 2022
778
ABONE OL

Alaçatı Mekanları - Alaçatı En İyi 5 Mekan

Alaçatı mekanları, Ege Denizi’ne kıyısı olan Çeşme’de çeşitli seçenekler sunuyor. Meyhaneler, lüks restoranlar, İtalyan dondurmacısı, Türk dondurmacısı ve daha pek çok mekan ile bölgesine gelen ziyaretçileri en iyi şekilde ağırlayan Alaçatı, hem gezi hem tatil hem de yeni tatlar için oldukça tercih edilen bir yerdir. Alaçatı en iyi mekanlar konusunda araştırma yapanlar, bu yazıyı okuyarak en iyi Alaçatı mekanları arasından seçim yapabilir. İşte Alaçatı’nın en iyi 5 mekanı…

Alaçatı Mekanları - Alaçatı En İyi 5 Mekan

Kapari Bahçe

Alaçatı’nın en güzel köşelerinden birinde konumlanmış olan ve Alaçatı yemek mekanları arasında bulunan Kapari Bahçe, cıvıl cıvıl sokaklardaki masalarda yemek yeme imkanı sunuyor. Teraslı bahçesi ile bir yandan Kapari Bahçe’nin içerisinde eşsiz ambiyansı ile otururken diğer yandan vızır vızır akıp giden insan kalabalıklarını izleyerek Alaçatı’nın ruhunu hissedebilirsiniz. Lezzetli yemekleri ve benzersiz ambiyansı ile bir Alaçatı klasiği olan Kapari Bahçe, hem kahvaltı hem de akşam yemekleri için uygun bir mekan. Alaçatı en iyi mekanlar arasında bulunan Kapari Bahçe’ye rezervasyon yaptırarak hafta sonları düzenlenen canlı müzik programlarına katılabilirsiniz.

Patlıcan paçangası, Girit böreği, kabak ve patlıcanın hakim olduğu bir tada sahip olan Hania böreği ile ünlü olan bu mekanda aynı zamanda şefin mezelerini de deneyebilirsiniz. Tüm bunların yanında uygun fiyatlar ile misafirlerine avantajlı öğünler sunan Kapari Bahçe, oldukça tercih ediliyor.

Roqqa Coffee

Hacımemiş Mahallesi’nde yer alan Roqqa Coffee üçüncü nesil kahve akımının temsilcisidir. Alaçatı kalabalığından uzak bir yerde konumlanmış olan Roqqa Coffee, cold brew demleme kahveleri ile misafirlerini özellikle yaz aylarında serinleten bir mekan.

Veranda Alaçatı

Alaçatı’nın Çark Plajı’na yakın bir yerde olan Veranda Alaçatı, ayaklarınız kumlarda iken rakı ve meze ziyafeti çekmenizi imkanlı kılıyor. Aynı zamanda rakınıza müziğin de eşlik ettiği bu mekanda keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Mekanın internet sitesi üzerinden rezervasyon yaptırılıyor. Şefin menüsü ve fiks menü seçenekleri bulunan Veranda Alaçatı, Alaçatı en iyi restoranlar arasında yer alıyor.

Veli Usta Dondurma

Dondurması ile ünlü olan Alaçatı’nın en meşhur dondurmacısı olan Veli Usta, çeşitli dondurma seçenekleri ile misafirlerine seçme zorluğu yaşatmıyor. Aynı zamanda sütlü tatlıları da olan Veli Usta Dondurmacısı’nda en çok tercih edilen dondurma aromaları; limon, kavun, bisküvi ve damla sakızıdır. Bu eşsiz lezzetleri hem mekanda oturup deneyebilirsiniz hem de Alaçatı sokaklarını dolaşırken yiyebilirsiniz.

Da Franco Gelato

İtalyan ustanın hazırladığı gerçek İtalyan dondurmalarının bulunduğu Da Franco Gelato, nutella ve Hindistan cevizi aromalı dondurmaları ile Alaçatı’da oldukça meşhur. Alaçatı’ya yolunuz düşerse gidip denemeniz gereken İtalyan dondurmasını bu mekanda bulabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
08.08.2022
583
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?