25 Ekim 2022
1850
ABONE OL

Alaçatı Kamp Alanları

Alaçatı çadır kamp alanları, deniz tatili yapmak için en ideal konaklama seçenekleri arasında yer alır. Karavan ile eğlenceli ve rahat bir yolculuk yaparak tatilini hareketlendirmek isteyenlerin de sıklıkla tercih ettiği Alaçatı karavan kamp alanları hem yerli hem de yabancı turistler için popüler bir haldedir. Çeşme'de kamp yapılacak yerler arasında yer alan Alaçatı Kamp Alanları ücretli ve ücretsiz seçenekleri ile kişilere farklı alternatifler sunar.

Alaçatı Kamp Alanları

Delikli Koy Kamp Alanı

Alaçatı’nın en nadide güzelliklerinden biri olan Delikli Koy, adını dalgaların kayaya vurması sonucunda oluşan deliklerden almaktadır.

Alaçatı Halk Plajı’nın yakınında yer alan Delikli koy beyaz kayalar ile masmavi denizin buluştuğu doğa ile iç içe geçen sessiz bir kamp olanağı sunmaktadır. Bu nedenle de tam olarak kamp kültürünü yaşamak isteyen herkesin mutlaka görmesi gereken bir nokta olmaktadır.

Alaçatı Halk Plajı, Mesire ve Kamp Alanı

Hem denize girebileceğiniz hem de doyasıya kamp yapabileceğiniz Alaçatı Halk Plajı, Mesire ve Kamp Alanı kalabalıklardan uzak, deniz ile iç içe bir kamp deneyimi isteyenler için eşsiz bir seçenek olmaktadır.

Toplu taşıma ile ulaşılması zor olan plaja kendi arabanız ile kolayca gelebilirsiniz. Ancak, yolları bozuk olduğu için arabanızla belirli bir noktaya kadar gittikten sonra yürümeniz gerekmektedir.

Fedon Koyu Kamp Alanı

Altınkum bölgesinde bulunan Fedon Koyu, Çeşme-Alaçatı’nın oldukça sessiz ve sakin çadır kamp alanlarından birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Fedon Koyu kalabalıkları sevmeyen, minimal ortamlardan daha çok zevk alanlar için ideal bir kamp alanıdır. Özellikle akşam denize girenlerin evlerine dönmesiyle tamamen kampçılara kalan koy orta büyüklükte bir kumsal alanına sahiptir. Denizi temiz ancak dalgalı olan koyda ne yazık ki herhangi bir tesis bulunmamaktadır. Bu yüzden de yiyeceklerinizi önceden alıp depolamanız gerekmektedir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Foça Kamp Alanları
Foça Kamp Alanları
23.11.2020
568
GEZİ REHBERİ
Şirince Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Fener Adası Nerede? Nasıl Gidlir?
GEZİ REHBERİ
Karaburun Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Efes Antik Kenti Nerede? Nasıl Gidilir?