30 Aralık 2020
2060
ABONE OL

Piyade Koyu Plajı

Çark Plajı’na oldukça yakın olan hatta komşu olan Piyade Koyu Plajı, serin suyu ile yazın sıcaklarından bunalan, kurtulmak isteyen tatilcilerin uğrak noktasıdır.

Piyade Koyu Plajı

Aynı zamanda da gündüz denizi gece ise eğlenceli hayatı ile gençlerin de sıklıkla tercih ettiği gözde plajlar arasında önemli bir yere sahip olmaktadır.

Piyade Koyu Plajı’nın Özellikleri Nelerdir?

Denizi temiz ve berrak olan Piyade Koyu Plajı, doğası, denizi, manzarası ve eğlencesi ile cennetten bir köşeymişçesine görünmekte ve hizmet vermektedir.

Suyu genellikle ılık olan plajın zemini de yine ince kumlu bir yapıdadır ve özellikle yeni yüzmeyi öğrenenler ya da çocukları ile yüzmeye gelen aileler için sığ bir suyunun olması sebebiyle tercih edilebilmektedir.

Ayrıca, yakınında bulunan sörf okullarının gösterilerini izleyerek, sörf sporu hakkında bilgi edinebileceğiniz birçok nokta da bulunmaktadır. Hatta öyle ki eğer sizde sörf sporcularını izlerken sörf yapmak isterseniz. Plajın yakınında bulunan sörf okullarında gerekli eğitimleri alarak sörf sporcusu olabilirsiniz.

Böylelikle de hem bir deniz sporu ile ilgilenmiş hem de resmi bir sporcu olma fırsatı yakalayabilirsiniz. Hatta ve hatta isterseniz kendinizi geliştirdikten sonra sörf sporcuları eğiterek bu spor alanının, dalının gelişmesine ve büyümesine imkân tanıyabilirsiniz.

Piyade Koyu Plajı Giriş Ücreti Ne Kadardır?

Piyade Koyu Plajı güncel durumda bir halk plajı olduğu için herhangi bir ücret ödemenize gerek olamamaktadır. Havlunuzu güzel bir yere serip denizin ve güneşin tadını doyasıya yaşayabilirsiniz.

Ancak, alanda çok fazla beach olduğu için onlardan birine girmeyi düşünürseniz giriş ücreti ödemeniz gerekmektedir. Bazı beachlerde giriş ücretine şezlong ve şemsiye gibi şeyler dahilken bazı işletmelerin giriş ücretine şezlong ve şemsiye dahil olamamaktadır. Bu nedenle girmeyi planladığınız işletmenin şartlarına hâkim olmanız ve ona göre bir karar vermeniz önem teşkil etmektedir.

Bunun yanı sıra her yıl ücretlerin belirli oranlarda değiştiğinin bilincinde olmanız tavsiye edilmektedir.

Piyade Koyu Plajı’na Nasıl Gidilir?

Piyade Koyu Plajı’na gitmek için izleyebileceğiniz temelde iki yol bulunmaktadır. Bu yollardan biri toplu taşıma aracılığıyla plaja gelmek ya da özel aracınız var ise özel aracınız ile plaja gelmek şeklinde sıralanabilmektedir.

Eğer Piyade Koyu Plajı’na toplu taşıma ile gitmek isterseniz Çeşme- Alaçatı yönünde giden otobüs, minibüs ya da dolmuş gibi toplu taşıma araçlarını kullanarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Eğer özel aracınız ile gidecekseniz de Çeşme merkezden yola çıkarak tabelaları takip edebilir ve kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler