20 Ocak 2022
1075
ABONE OL

Manisa - Çeşme Arası Kaç Km?

Çeşme, yaz aylarında en çok ziyaret edilen tatil mekanlarından biridir. Çeşme denildiğinde birçok tatilci için akla gelen ilk şey ise deniz, kum, güneş ve taş evlerdir. Kendine özgü mimarisi ile doğasını bir araya getiren Çeşme’ye birçok ilden ziyaretçi gelir. Bu nedenle sizler için diğer illerden Çeşme’ye nasıl gelebileceğiniz ile ilgili bir seri hazırladık. Bu yazıda o serinin bir parçasıdır.

Manisa - Çeşme Arası Kaç Km?

Manisa - Çeşme Arası Kaç Km?

Çeşme yılın büyük çoğunluğu boyunca sıcak havası ile ziyaretçilerine yaz yaşatan nadir yerlerden biridir. Yılın farklı dönemlerinde hem yerli hem de yabancı turistler Çeşme’yi tatil için tercih eder. Sıcak iklim yapısını yerel halkında da görebileceğiniz Çeşme’de her dönem aynı canlılığı yakalayabilme fırsatına sahip olursunuz.

Yaz aylarında aşırı kalabalık olan Çeşme’de belli günlerde konser ve etkinlikler düzenlenir. Bu sayede Çeşme’de her güne farklı bir eğlence ile başlanmak mümkün hale gelir. Tarihi ve sanatsal güzelliği ile ziyaretçilerin dikkatini çeken Çeşme’de her zevke uygun aktivite seçenekleri vardır.

Ünlü konserler ve DJ performansları eşliğinde Çeşme tatilini çok daha renkli bir hale getirmek mümkündür. Çeşme’nin merkezinde ve çevresinde yıllardır hizmet veren pek çok işletme vardır. Yöresel lezzetleri tatmak için fazla uzaklaşmadan merkezde yer alan lokantalar da ziyaret edilebilir.

Çeşme denildiğinde herkesin aklına gelen bazı mekanlar bulunuyor. Eşsiz güzelliği ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakan Alaçatı bunlardan biridir. Deniz ile doğayı buluşturan ve renkli bir atmosferler sunan Alaçatı, Çeşme’ye gelen birçok ziyaretçinin uğramadan dönmemesi gereken yerler arasındadır.

Rotasını Çeşme’ye çeviren birçok tatilci ve gezgin yolculuk süresi ile ilgili ayrıntıları önceden görmeyi isteyebilir. Özellikle şehir dışından gelen ziyaretçiler için Çeşme ile aralarındaki mesafenin ne kadar olduğu çok önemli bir sorudur. Çünkü, tatil planlarının ne kadarının yolda geçeceğini düşünerek ona göre planlama yapmak isterler.

Manisa üzerinden Çeşme’ye geliş yapan birçok ziyaretçi uçak ya da özel araç yöntemini kullanır. Manisa ile Çeşme arası yaklaşık 120 km’ye yakındır. Ancak, tatil süresine bağlı olarak zamanı etkin bir şekilde kullanmak isteyenler İzmir’e uçak ile giderek oradan Çeşme’ye geçebilir. Bu da yolu belirli oranlarda kısaltacaktır.

Manisa - Çeşme Arası Kaç Saat?

Genel olarak Manisa ve Çeşme arası yolculuk süresi tercih ettiğiniz yönteme göre değişiklik gösterir. Kendi aracınızla Çeşme’ye doğru yola çıktıysanız yaklaşık 1,5 saatlik bir yolculuğun ardından ilgili adrese kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Otobüs ile gitmek istediğinizde ise yol biraz daha uzun sürebilmektedir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
18 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler