28 Aralık 2020
620
ABONE OL

Çeşme Yat Kiralama

Tatilde birbirinden farklı yerleri görmek ve berrak bir denizde tatil yapmak gibisi yok. Tatilini otel veya ev ile sınırlandırmak istemeyenler için tekne ve yat kiralamak ideal bir alternatiftir. 

Çeşme Yat Kiralama

Türkiye’nin en güzel koylarında arkadaşlarınızla geçireceğiniz mükemmel bir tatil ise onlarca seçenek arasında tekne ve yat kiralamayı ön plana çıkarıyor. Çeşme, yazın en çok tercih edilen tatil yerlerinin başında geliyor. Ege’nin her koyu birbirinden muhteşem ve görülmeye değerdir.

Ege’nin masmavi ve berrak denizi eşliğinde bu koylarda tatil yapmak size unutulmaz bir deneyim yaşatır.  Bu yaz kendiniz ve sevdikleriniz için farklı bir alternatif tatil planlıyorsanız tekne veya yat turuna katılabileceğiniz bir tatil sizin için ideal olacaktır.

Yat ve tekne turu düşünenlerin merak ettikleri konuların başında ise yat ve tekne turu fiyatları geliyor. Kiralık tekne ve yat fiyatları değişkenlik gösteriyor.

Çeşme Kiralık Yat ve Tekne Fiyatları

Kiralık tekne ve yat fiyatlarını etkileyen en önemli şey kiralamak istediğiniz aracın boyudur. Çünkü küçük bir tekne ile büyük bir tekne arasında fiyat farkı da olmaktadır. Teknenin boyutunu belirleyen ise o tekneye veya yata binecek kişilerin toplam sayısıdır.

Bu ve bunun gibi durumlarda, kaç kişilik bir grupla tekne ya da yat kiralayıp yola çıkacaksınız kaç tane koya gitmek istiyorsunuz, teknenizde kaptan istiyor musunuz gibi değişkenlerde oldukça büyük bir önem teşkil etmektedir. Örnek vermek gerekirse, 12 kişilik bir grubun günlük olarak kişi başına ödeyeceği rakam büyük ihtimalle üç haneli sayılar olacaktır ve bu da biraz zorlayıcı bir durum yaratabilmektedir.

Ancak, tekne ya da yat fiyatlarını etkileyen faktörler kişi sayısıyla sınırlı olmamaktadır ve bir diğer faktör de yatın veya teknenin modeli olmaktadır. Çünkü 2010 modelden daha düşük bir tekne kiraladığınız da konforunuz biraz daha düşük olduğundan dolayı bu tipteki tekneleri kişi başına daha az ücret ile kolayca kiralayabilirsiniz. Fakat, bunun içinde bazı konforlardan uzak durmanız gerekecektir.

Tatil hepimiz için önemli ve gerekli bir ihtiyaç, ancak tatilini nasıl yapmak istediğiniz de tamamen size bağlı. Eğer ki bütçenizi sınırlı tutmak istiyorsanız bu durumda tekne ya da yat kiralamak sizin bütçenizi aşabilir. Fakat bütçe konusunda kendinizi sınırlamıyorsanız o zaman yat ve tekne kiralayarak denizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler