17 Ağustos 2020
4213
ABONE OL

Çeşme Paşalimanı Plajı

Çeşme’ye daha önce gidenler ya da Çeşme hakkında araştırma yapanlar, en güzel plajın Paşalimanı olduğunu bilir. Ardıç Mahallesi’nde bulunan plaj, turkuaz rengindedir. Korunaklı bir koyda bulunan plaj, özellikle çocuklu ailelerin uğrak noktasıdır. Yaz aylarında ziyaretçi akınına uğrayan plaj, Çeşme’nin diğer plajlarına göre adını daha az duyurmuştur.

Çeşme Paşalimanı Plajı

Çeşme Paşalimanı Koyu

Çeşme’ye yaklaşık olarak 15 km’lik mesafede bulunan koy, ulaşım bakımından diğerlerine göre çok daha basit bir konumda. Çeşme’nin yerli halkı ya da Çeşme’ye sık tatil için gelen herkes burayı çok iyi bilir. Plajı yeni tanıyanların yanı sıra müdavimleri de vardır. Bu insanlar her yıl düzenli olarak bu plaja gelirler.

Çeşme Paşalimanı Plajı’nın Denizi Nasıl?

Çeşme Paşalimanı Plajı, ılık sıcaklığa sahiptir. Plajda rüzgâr ve dalgayı pek görmek mümkün değildir. Bunun için rüzgâr sörfü gibi alternatif sporları burada yapanları çok göremezsiniz.  Denizin rengi turkuaz ve dışarıdan bakıldığında insanı mest eden bir güzelliğe sahiptir. Uzaktan resim karesi aldığınız zaman görsel zarafeti ölümsüz bir hale de dönüştürebilirsiniz. Bugün Çeşme’de gidilebilecek plajlar nereler diye sorduğunuzda net bir yanıt olacaktır. Çeşme koyunda denizin bir kısmı taşlık bir kısmında da kaya var. Bu nedenle büyük olan teknelerin kenara gelmeleri çok tavsiye edilmez.

Çeşme Paşalimanı Plajı Giriş Ücreti

Çeşme plajı iki bölümden oluşuyor. Bunlardan birincisi halk plajı bu bölüme girerken ziyaretçilerden herhangi bir ücret alınmıyor. Bu nedenle koyda uygun alanlardan denize girebilirim diyorsanız para vermenize gerek olmayacaktır. Paşalimanı plajında giriş ücreti alan Beach Clupler mevcut. Bu tür tesislerden şezlong, şemsiye, soyunma ve duş alabiliyor bunun içinde ekstra ödeme yapmanız gerekir.

Çeşme Paşalimanı Plajı’na Nasıl Gidilir?

Çeşme Paşalimanı merkezden 15 kilometre uzaktadır. İzmir’in pek çok yerine ulaşım yakın olmasından dolayı sorun değildir. Paşaköy Limanı, İzmir merkeze 82 km mesafededir. Diğer tatil yerlerine de oldukça yakın mesafededir. Bu nedenle aynı gün içerisinde farklı tatil seçenekleri bulabilmeniz için iyi bir tercihtir.

Çeşme hakkında aradığınız tüm bilgilere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler