28 Aralık 2020
858
ABONE OL

Çeşme Mavi Bayraklı Plajlar

Yaz aylarının ve deniz turizminin vazgeçilmez noktalarından olan Çeşme, aynı zamanda çevre dostu plajları ile de ziyaretçilerine en üst düzey olanaklar sunmaktadır.

Çeşme Mavi Bayraklı Plajlar

Bu nedenle de çevre dostu plajları ya da bir diğer söylem ile mavi bayrakları plajlarıyla ziyaretçilerine mümkün olan en iyi şartları sağlamaya çalışmaktadır.

Radisson Blu Resort & SPA Hotel

Lüks bir konaklama seçeneği olan Radisson Blu Resort & SPA Hotel aynı zamanda da kendine ait mavi bayraklı plajıyla da misafirlerine en iyi şartları sunmaya çalışmaktadır.

Cosy Beach Club

Lavanta, sardunya, papatya ve daha nice güzel çiçek kokularının eşlik ettiği, Çeşme’nin en güzel koylarından birinde hizmet veren Cosy Beach Club, mavi bayrağı ile de çevre dostu bir tutum sergilemektedir.

Sheraton Çeşme Hotel

Şehrin kalabalığında ve gürültüsünden uzak olan Sheraton Çeşme Hotel, mavi bayraklı kendine ait plajı ile de konuklarına en iyi şartları sağlamaya çalışmaktadır.

Ilıca Hotel

Ilıca’nın en güzel plajlarından birine eşlik eden Ilıca Hotel, denizi, güneşi, kumları ve tabi ki mavi bayraklı plajları ile eşsiz bir güzelliğe sahiptir.

Babaylon Otel

Çeşme’nin en güzel plajlarından birine sahip olan Babaylon Otel, 150 metrelik mavi bayraklı plajı ve muhteşem denizi ile ziyaretçilerini kendi aşık etmekte ve sunduğu şartlar ile de insanları kendine çekmektedir.

Grand Ontur Hotel Çeşme

Çeşme şehir merkezine oldukça yakın olan Grand Ontur Hotel Çeşme, Heredot’un dediği gibi, “Dünyanın en güzel gök yüzüne ve en iyi iklimine sahip” olan Çeşme kıyılarını güzel bir seyirlikte sunması açısından oldukça çekici bulunan ve çevre dostu mavi bayraklı plajı ile çevreci duruş sergileyen oldukça güzel noktalar arasında yer almaktadır.

Altın Yunus Otel

İsmini mitolojiden alan Altın Yunus Otel, 1000 yataklı tesisi ve mavi bayraklı plajı ile mitolojik bir esinti sunan oldukça güzel seçeneklerden biridir.

Boyalık Beach Hotel & SPA

Boyalık plajına oldukça yakın olan Boyalık Beach Hotel & SPA, mavi bayraklı muhteşem denizi ve sapsarı kumlara sahip plajı ile hem çevre dostu hem de güzel manzaralı bir alternatif olmaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler