30 Aralık 2020
2039
ABONE OL

Çeşme Kocakarı Plajı

Çeşme merkeze 5 km’lik bir mesafede bulunan Çeşme Kocakarı Plajı, Dalyan mahallesinin girişinde yer alan çok sayıda daimî ziyaretçisi olan ve özellikle doğa ile iç içe huzurlu bir deniz tatili isteyenlerin veya birkaç günlük kaçamak yapmayı planlayanların sıklıkla tercih ettiği bir plajdır.

Çeşme Kocakarı Plajı

Çeşme Kocakarı Plajı Özellikleri

Maviliğin, yeşilin, huzurun, sakinliğin, doğanın, denizin bir arada bulunduğu ve kendi içlerinde olağanüstü bir harmoni oluşturan Kocakarı Plajı, berrak denizi ve sakinliği ile herkesi kendine bağlayan eşsiz bir plajdır.

Ancak, suyunun biraz soğuk olması bazı zamanlarda göz korkutucu olabilmektedir ama yazın o sıcağından kaçmak isteyenlerin tüm serinleme ihtiyaçlarını doyasıya karşıladığı için halledilemeyecek herhangi bir sorun oluşturmamaktadır.

Fakat, Çeşme Kocakarı Plajı’nın bu tarifsiz güzelliği yüzünden de birtakım zorluklar yaşanabilmektedir. Örneğin, eğer tam tatil döneminde bu plaja giderseniz büyük ihtimalle çok kalabalık ve tam olarak da huzurun yakalanamadığı bir durumda olacağınızın bilincinde olmanızda fayda vardır ama eğer tam tatil döneminde gitmezseniz işte o zaman Kocakarı Plajı’nın sizi huzuru ile sarmaladığını kolaylıkla hissedebilirsiniz.

Çeşme Kocakarı Plajı Giriş Ücreti Nedir?

Çeşme Kocakarı Plajı güncel durumda bir halk plajı olduğu için herhangi bir ücret ödemenize gerek olamamaktadır. Havlunuzu güzel bir yere serip denizin ve güneşin tadını doyasıya yaşayabilirsiniz. Ancak, eğer şezlong veya şemsiye gibi bir şey isterseniz bu durumda plajda bulunan büfeden bu ürünleri ücreti karşılığında kiralamanız gerekmektedir. İşin içine kiralama girdiği için de her yıl değişebilen bir ücret ödemeniz gerekmektedir.

Çeşme Kocakarı Plajı’na Nasıl Gidilir?

Çeşme Kocakarı Plajı’na gitmek için izleyebileceğiniz temelde iki yol bulunmaktadır. Bu yollardan biri toplu taşıma aracılığıyla plaja gelmek ya da özel aracınız var ise özel aracınız ile plaja gelmek şeklinde sıralanabilmektedir.

Eğer Çeşme Kocakarı Plajı’na toplu taşıma ile gitmek isterseniz Çeşme merkezden Dalyan mahallesinin girişine veya Kocakarı Plajı’na giden otobüs, minibüs ya da dolmuş gibi toplu taşıma araçlarını kullanarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Eğer özel aracınız ile gidecekseniz de Çeşme merkezden yola çıkarak tabelaları takip edebilir ve ulaşım sağlayabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler