25 Aralık 2020
557
ABONE OL

Çeşme Kamp Alanları

Çeşme her ne kadar deniz turizmi ile anılsa da aslında bundan çok daha fazlasıdır. Çünkü, Çeşme’nin deniz tatilinin yanı sıra kamp tatili için de çok uygun yerleri bulunmaktadır.

Çeşme Kamp Alanları

Pırlanta Plajı Kamp Alanı

Çeşme Çiftlikköy’de yer alan ve Çeşme merkeze sadece 10 dakikalık bir uzaklığı olan Pırlanta Plajı Kamp Alanı, pırlanta gibi kumları, tertemiz, güvenli, sığ denizi, gölgelik ağaçları, hafif esintili havası ve neredeyse hiç rahatsız edici böceğin olmadığı muhteşem bir kamp alanıdır.

Ayrıca, alanın içinde tuvalet, duş yerleri, küçük bir marketi olması sebebiyle de neredeyse hiçbir zorluk yaşamadan sessiz, sakin ve güzel bir şekilde tatilinizi veya kampınızı geçirebileceğiniz bir nokta olmaktadır.

Kleopatra (Güvercinlik) Koyu Kamp Alanı

Çeşme’nin saklı güzellikleri arasında sayabileceğimiz ama her geçen gün bilen kişi sayısının da arttığı Kleopatra ya da bir diğer bilinen adıyla Güvercinlikli koyu, sakin, huzurlu ve kalabalık olmayan yapısıyla diğer koylardan ayrılmaktadır.

Ancak, diğer koylara nazaran daha az bilinmesinden kaynaklı olarak etrafında bir yapılaşma bulunmamaktadır. Bu nedenle kamp için Kleopatra (Güvercinlikli) koyunu tercih edecekseniz hazırlıklı olmanız da fayda var.

Gerence Koyu Kamp Alanı

Çeşme’nin kuzeyinde Ildır yolu üzerinde bulunan Gerece Koyu, denizinin koyu suları ve harika manzarası ile kamp için en ideal noktalar arasında hatrı sayılır bir yere sahiptir.

Ancak, Gerece koyunda ateş yakmanın veya mangal yapmanın yasak olduğu bilinmesi gereken noktalar arasındadır. Yani kamp ateşi çevresinde arkadaşlarınızla korku hikayeleri anlatıp sohbet etmek isterseniz Gerece koyunda bu yapılamamaktadır. Jandarma düzenli olarak kontrol etmekte ve uyarılarda bulunmaktadır.

Çeşme Çiftlikköy

Her ne kadar resmi olarak bir kamp alanı kabul edilmese de kamp severlerin plajlarda veya ormanda kamp kurması konusunda bir yasağın olmadığı bilinmektedir. Bu nedenle kimseyi rahatsız etmediğiniz sürece ve tabi ki güzel bir kamp yeri gözünüze kestirdiğiniz takdirde kimse size burada kamp kuramazsınız demeyecektir.

Ancak, yine de kamp kuracağınız yer hakkında önceden bilgi edinmeniz herhangi bir sürpriz ile karşılaşmamanız açısından büyük bir önem teşkil etmektedir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler