24 Mart 2021
840
ABONE OL

Çeşme Gece Kulüpleri

Çeşme denildiğinde ilk akla gelen deniz, kum ve güneş olsa da Çeşme’yi 7/24 hayatın devam ettiği bir yer olarak değerlendirmek daha doğru bir yaklaşım olmaktadır. Çünkü, daha önce Çeşme’ye ister gitmiş olun isterseniz de ilk kez gitmiş olun fark etmeksizin Çeşme’nin gece hayatına daha ilk andan itibaren kendinizi kaptırdığınızı fark edeceksiniz.

Çeşme Gece Kulüpleri

Çeşme gecelerinde tercih seçeneğiniz çok fazla olmaktadır. Açık mekanlardan tutunda kapalı ve klimalı mekanlara kadar gecenizi neşelendirecek, hareketlendirecek ve size iyi gelecek birçok seçenek ile karşılaşacaksınız. Eğer tercihinizi alkolden yana kullanmak isterseniz alkollü restoranları tercih edebilirsiniz bunun yanı sıra ise eğer alkolü tercih etmezseniz de alkolün olmadığı restoranları tercih edebilirsiniz.

Ancak, bu yazımızda sizler için sadece gece kulüplerini derlediğimizin altının çizilmesi gerekmektedir ve alkol almak istemeseniz bile Çeşme gece kulüplerinde doyasıya eğlenebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

DUSK Club

Madeo Beach’in plaj keyfini geceye taşımak isteyen misafirlerine adeta bir hediyesi niteliğindeki DUSK, bölgede en iyi hizmeti veren mekanlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Deep house ve nu-disko tarzı müziği ile sabaha kadar eğlence vadeden mekanın programı gece 02:00’den sonra başlamaktadır. Öyle ki sabahın erken saatlerinde denize girip güne farklı bir başlangıç yapma seçeneğine de sahip olduğunuz bir program olduğunu belirtmekte fayda görülmektedir.

Disco

Söz konusu kaliteli eğlence ve canlı müzik olduğunda akla ilk gelen mekanlardan biri olan Disco, Alaçatı’nın en renkli adreslerinden olacak gibi görünmektedir. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlencenin öncü mekanlarından Disco’nun sahnesinde ağırlayacağı isimler, onu vazgeçilmezlerden biri yapmaktadır.

Spiaggia Grande

Geçtiğimiz sezonlarda Alaçatı’nın popüler mekanlarından olan Spiaggia Grande, söz konusu gece eğlencesi olduğunda adından sıkça söz ettiren mekanlardan biri olmaktadır. Zira mekanın canlı konser listesinde çok önemli şarkıcılarında isimleri görünmektedir.

Sommer Klein

İstanbul’un gözde kulübü Klein, Madeo Beach iş birliği ile Çeşme’de Sommer Klein ile hizmet vermeye hazırlanmaktadır. Alaçatı ziyaretçilerini elektronik müzik ile buluşturacak olan mekan, kendine has kokteylleri ve cazip etkinlik listesiyle bu yaz çok konuşulacak mekanlardan biri gibi gözükmektedir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler