22 Mart 2021
1855
ABONE OL

Çeşme Gece Hayatı

İzmir’in popüler tatil beldelerinden biri olan Çeşme, mavi bayraklı plajları, bembeyaz kumsalı ve her daim esintili havasıyla gündüzleri ziyaretçilerine eşsiz bir atmosfer yaşatmasının yanı sıra gece hayatı ile de adından sıklıkla söz ettirmekte olan bir yapıya sahip olmaktadır.

Çeşme Gece Hayatı

Son zamanlarda sayıları giderek artan beach club’larda akşam üzeri başlayan eğlenceler gece de hız kesmeden sürmektedir. Yaz aylarında Avrupa’nın önde gelen kentleri ile yarışan bir gece hayatına sahip olan Çeşme’de sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebilmekte ve doyasıya dans edilebilmektedir.

Her bütçeye hitap eden gece kulübü ve barlara sahip olan Çeşme’nin gündüzü kadar gecesi de ayrı bir güzelliğe sahip olmaktadır. Aya Yorgi koyunda bulunan Sole Mare Çeşme’deki en iyi beach club’larden biri olmaktadır. Akşam üzeri birbirinden ünlü DJ’lerin performansları ile birlikte eğlenebileceğiniz Sole Mare’de gece de birbirinden ünlü sanatçıları dinleyebilme şansı yakalayabilmekte ve arkadaşlarınızla kolaylıkla eğlence dolu bir gece yaşayabilirsiniz.

Paparazzi Bar’da akşam yemeğinizi yiyebilmenin yanı sıra sabaha kadar müziğin ritmine de kendinizi çok kolay bir şekilde bırakabilirsiniz. Aya Yorgi’nin en güzel koyunda yer alan Kafe Pi’de gündüz beach partilerine katılabilmenin yanı sıra gece DJ performansları eşliğinde de eğlenceyi doruklara çıkarabilirsiniz.

Çeşme’de gece hayatının kesintisiz devam ettiği yerlerden biri de Alaçatı olmaktadır. Özellikle İzmirli gençlerin hafta sonu eğlenmek için vazgeçilmez duraklarından olan Alaçatı’daki gece kulüpleri ve barlar oldukça rağbet gören bir alternatif olmaktadır.

Öküz Bar’da arkadaşlarınızla içkinizi içerken müzik dinlemenin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Dusk Gece Kulübü’nde sabaha kadar dans edebilir, Jolly Joker Alaçatı’da en sevdiğiniz grupları canlı dinleme şansı yakalayabilir, Tektekçi’nin birbirinden lezzetli kokteylleri ile geceye ara vermeden eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Nar Bar, Göz Lounge, Adı Memiş, Köyün Delisi, Cancun, Zilly, Pico, Alaçatı Shot Bar Alaçatı gecelerinde en fazla rağbet gören mekânlar arasında bulunmaktadırlar. Çeşme gece hayatı sadece barlardan ibaret olmamaktadır. Konserler ve festivaller alternatif eğlence arayanlar için çok güzel bir kaçış olabilmektedir.

Yaz dönemi boyunca Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinliklere katılım gösterebilir, ünlü sanatçıların şarkılarına eşlik edebilir, harika atmosferin tadına varabilirsiniz. Daha sakin bir eğlence hayatından yanaysanız birbirinden güzel Çeşme mekânlarında rakı- balık keyfi yapabilmenin yanı sıra deniz havası eşliğinde mehtabı da izleyebilirsiniz.

Balıkçı Niyazi, Pla’ce, Varka Restaurant, Meyhane Şerefe, Su Balık Çeşme’de arkadaşlarınızla hem yemek yiyebileceğiniz hem de huzurlu bir yaz akşamı geçirebileceğiniz mekânlar arasında gösterilebilmektedir.

İsterseniz Çeşme’nin hızlı gece hayatına ayak uydurarak eğlenebilir, isterseniz balık restoranlarında Ege’nin nefis mutfağının tadını çıkarabilir, isterseniz Çeşme sahilde keyifli bir yürüyüşe çıkabilirsiniz ve emin olmalısınız ki Çeşme’nin gündüzü kadar gecesi de paha biçilmezdir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
4 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
3 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
2 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
1 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
30 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
29 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler