19 Ağustos 2020
819
ABONE OL

Çeşme’de Ne Zaman Yat Kiralanır?

Pandemi sürecinden dolayı biraz gecikilmiş olsa da yasakların kalkmasıyla birlikte yeniden tatil sezonu başladı. Yorucu ve evde geçirilen aylardan sonra insanlar tatil beldelerine akın etti. Çeşme de her yaz olduğu gibi bu yaz da yoğun bir tatil sezonu geçiriyor

Çeşme’de Ne Zaman Yat Kiralanır?

Tatil planlaması kişiden kişiye değişiklik gösterdiği gibi maddi imkanlara bağlı olarak da çeşitlendirilebilir. Örneğin; Çeşme’de yat kiralayarak tatil yapmak belki de en iyi seçenekler arasında gösterilir. Ancak Çeşme’de ne zaman yat kiralanır bunu da bilmek gerekir.

Ne Zaman Yat Kiralanır?

Yat kiralamada öncelikli olarak hangi tarihler arasında tercih edeceğinizin planlamasını yapmanız gerekiyor. Çünkü kiralama talebinizi buna göre belirleyeceksiniz. Günlük ya da haftalık olarak yat kiralamak istiyorsanız bulabileceğiniz aylar genelde Nisan ve Ekim aylarıdır. Diğer aylarda yatlar rezerve olduğundan dolayı bulabilme ihtimaliniz yok denilecek kadar azdır. Ağustos ve temmuz ayları rezerve edilmiştir. Tatilciler bulundukları şehirden online olarak rezervasyon işlemini gerçekleştirirler. Bu nedenle Çeşme’ye geldiğinizde bu tarihlerde yat kiralama imkânınız olmaz.

Yatla Gezilecek Yerler Nereler?

Yat kiralamanın en güzel yanlarından biri, denizde herhangi bir kısıtlama olmadan istediğiniz yere kadar gidebilmenizdir. Görsel açıdan gözünüze hoş gelen bir koya demir atabilir ve tatilinizi istediğiniz bir yerde geçirebilirsiniz. Denizde kaç gün geçirmek istediğiniz tamamen size bağlıdır.

Kaptansız Tekne Kiralanır mı?

Eğer yat kiralamada amatör denizci belgesine sahipseniz bu durumda kendi teknenizin kaptanı olabilirsiniz. Kaptansız tekne kiralamak kaptanlı tekneye göre daha uygun fiyattadır. Ancak belgeniz yoksa bu durumda yat kiralarken kaptanlı tercih etmeniz gerekir.

Çeşme Yat Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Tatilin tüm aşamasında olduğu gibi yat kiralamada da bütçe belirlemeniz gerekiyor. Eğer parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız yoksa o zaman seçeneklerinizin sayısı daha da çok olacaktır. Ancak kiralanacak teknede kişi sayısı yat içerisinde sunulan hizmetler, yatın yakıtı gibi çeşitli konular yat fiyatlarını etkileyecek faktörler arasındadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler