30 Mart 2021
3672
ABONE OL

Çeşme Canlı Müzik Mekanları

Çeşme denizi, kumu ve güneşinin yanı sıra eğlence hayatıyla da çok sık tercih edilen bir tatil noktası olmaktadır. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Çeşme’nin bu popülaritesinin temel sebebi de bu olmaktadır.

Çeşme Canlı Müzik Mekanları

Her yıl binlerce turistin yaz tatilinde tercih ettiği Çeşme’yi denizi, kumu, güneşi ve havasının yanı sıra eğlence hayatıyla da bir cazibe merkezi olarak görmek gerekmektedir. Bu nedenle de sizler için kısaca birkaç canlı müzik mekanını derledik.

Asfalya

Çeşme’nin en güzel meyhanelerinden biri kabul edilen Asfalya, keyifli ve sakin bir akşam geçirmek için oldukça ideal bir nokta olmaktadır. Meyhane konseptiyle hizmet veren mekanda fiyatlar da oldukça makul ölçülerde tutulmaya özen gösterilmektedir.

Kahvaltı gibi hizmetlerin de verildiği Asfalya’da, iki kişilik bir masa için ortalama hesap ücreti 150 TL civarına gelebilmektedir. Bunun yanı sıra mekanda her hafta, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri canlı müzik programı düzenlenmektedir. Hatta Asfalya’da bazı haftalar, Cumartesi günleri gecenin ilerleyen saatlerinde Dj performanslarına da yer verilmektedir.

Dokuz Buçuk Alaçatı

Yaz sezonu boyunca haftanın yedi günü; kış sezonunda ise yalnızca Cuma ve cumartesi günleri hizmet veren Dokuz Buçuk Alaçatı, oldukça eğlenceli bir restoran olmaktadır. Dekorasyonu ve konseptiyle tüm detaylarıyla Ege evlerini yansıtan Dokuz Buçuk Alaçatı’da taş kalıntıların süslediği duvarlar şık antikalarla süslenmektedir Yıllarca İzmir’de hizmet vermiş olan Dokuz Buçuk’un samimi ve sıcak ambiyansı dolayısıyla Çeşme’de birçok müdavimi bulunmaktadır.

Bunların yanı sıra özellikle yaz aylarında, canlı müzik dinletileri ve DJ performansları gibi birbirinden eğlenceli birçok aktiviteye ev sahipliği yapan restoranda hem yemek hem de eğlence anlamında oldukça memnun kalacağınızı düşünmekteyiz. Eğer Dokuz Buçuk Alaçatı’ya gitmek isterseniz 19.00- 02.00 saatleri arasında hizmet verdiğini belirtmekte yarar var.

Meyhane Şerefe

2011 yılında Alaçatı´nın ilk meyhanesi olarak hizmet vermeye başlayan Meyhane Şerefe, 600 kişilik kapasitesiyle, 12 ay boyunca, yaz- kış demeden konuklarını ağırlamaya devam etmektedir. 150 çeşitten fazla meze ve 100 çeşitten fazla özel ara sıcak seçenekleriyle damaklara hitap eden Meyhane Şerefe, gecenin ilerleyen saatlerinde başlayan canlı müzik programıyla eğlenceye eğlence katmaktadır. Meyhane kültürünü seven herkesin gitmesi gereken Meyhane Şerefe, yaz- kış, haftanın yedi günü, 12.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam etmektedir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler