31 Mart 2021
840
ABONE OL

Çeşme Barları

Yaz tatilinin en gözde beldelerinden biri olan Çeşme, barları ve hareketli mekanlarıyla eğlenceyi doruklara taşımaktadır.

Çeşme Barları

Çeşme’nin koylarında müziğin ritmine kendinizi kaptırabilir ya da sokaklarında lezzetli içkilerini ve mezelerinin tadını çıkarabilirsiniz. Yaz aylarında plaj partilerinde eğlenip, ünlü sanatçıların açık hava konserlerine katılarak farklı deneyimler yaşayabilirsiniz.

Kısacası Çeşme gece hayatı ve barları ile sizi her koldan eğlendirmeye niyetli olmaktadır. Bu nedenle sizler için Çeşme’nin birkaç barını derledik.

Göz Lounge

Göz Lounge, Çeşme’de yer alan popüler bir eğlence mekanı olarak yıllardır hizmet vermektedir. Yaz- kış demeden, yılın her mevsimi açık olan Göz Lounge, canlı müzik programlarından DJ performanslarına, konsept partilerden özel organizasyonlara kadar birbirinden hareketli etkinlere ev sahipliği yapmaktadır.

Bunun yanı sıra, 2013 yılında Türkiye’nin en iyi 2. yazlık barı seçilen Göz Lounge, ününe ün katmaya devam etmektedir. Ancak mekanda fiyatlar diğer mekanlara kıyasa biraz daha yüksek olmaktadır.

House 44

Çeşme’nin en eğlenceli mekanlarından biri olan House 44’te bazı haftalar canlı müzik programları düzenlenmektedir. Ağırlıklı olarak 80’ler ve 90’lar Türkçe pop şarkıların yer aldığı repertuvarıyla, konuklarının müzik ve eğlence dolu bir akşam geçirmesini sağlamaktadır.

Yaz sezonu boyunca, tatilciler tarafından yoğun ilgi gören House 44’te özellikle hafta sonları yer bulmak imkansıza yakın olmaktadır. Dolayısıyla gitmeden evvel arayıp rezervasyon yaptırmanız kapıda kalmamanız adına mantıklı bir hareket olacaktır. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri açık olan House 44, 20.00-04.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Nar Bar

Çeşme’nin gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri olan Nar Bar, Mayıs ayında yaz sezonun açılmasıyla birlikte hizmet vermeye başlamaktadır. Yaz aylarının vazgeçilmezlerinden olan Nar Bar’da eğlence 20.00’da başlayıp, 04.00 sularına kadar devam etmektedir. Çeşme’nin en popüler mahallesi olan Alaçatı’da yer alan Nar Bar’da, haftanın belirli günleri canlı müzik programları düzenlenmektedir ve gecenin ilerleyen saatlerine doğru Dj performanslarının başladığının da altının çizilmesi gerekmektedir. Nar Bar’da iki kişilik bir masa için ortalama hesap ücreti 100 ile 200 TL arasında değişiklik gösterebilmektedir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
29 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler