14 Eylül 2022
1479
ABONE OL

Boyalık Plajı

Boyalık Plajı Çeşme ile Ilıca arasında kalır. Yaklaşık 4 kilometrelik uzunluğa sahip olan bir sahili olan Boyalık Plajı, Çeşme merkeze en yakın konumda bulunur. Birkaç kumluk plajdan biri olan Boyalık Plajı, bölgesinde sıklıkla tercih edilir.

Boyalık Plajı

Boyalık Plajı otelleri, git gide bölgede daha fazla bir sayıya ulaşmıştır. Eski zamanlarda çevresinde pek de otel bulunmayan Boyalık Plajı’nda günümüzde yeterli sayıda otel vardır.

Boyalık Plajı hem denizi hem kıyısı ince kum tabakasından oluşan ve uzunluğu, yapısı bakımından Ilıca Plajına benzeyen mükemmel bir yerdir.

Turkuaz renge sahip denizi ile Boyalık Plajı hem bir sürü deniz canlısına ev sahipliği yapıyor hem de denizi o kadar temiz ki yüzerken neredeyse havada uçuyormuşsunuz gibi bir his yaratıyor.

Boyalık Plajı’nın derinliğin sığ olduğu için çocuklu ailelerin veya yüzmeyi yeni öğrenenlerin gönül rahatlığıyla girip yüzebileceği ve güzel, eğlenceli vakit geçirebileceği çok güzel bir plajdır.

Boyalık Plajı Giriş Ücreti

Boyalık plajı halk plajı olarak geçtiği için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Ancak, plajın içerisinde bulunan işletmeler olduğu için işletme sınırlarında olup olmadığınıza dikkat etmeniz gerekmektedir.

Ulaşım

Çeşme’ye ortalama 3 kilometre uzaklıkta olan plaja toplu taşıma ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Eğer özel aracınız ile seyahat ediyorsanız da tabelaları takip ederek çok kolay bir şekilde plaja ulaşabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler